Ballikaymakli Bebekte balgam neden olur ne yapmak lazım. Soğuk algınlığı vs bi rahatsızlığı yok. Ama çoğu zaman balgam gibi genzinde hırıltı oluyo öhö diyince düzeliyo. Uyurken ya da gece nefes alması rahat o hırıltı sesi yok
Hayat63 Ballikaymakli aynısı bizde oldu 2 gün önce durup dururken abiden avuç dolusu balgam kustu arada hırıltı oluyordu ama doktor zaditen verdi buhar tedavisi verdi birde ha neden olur dersen genelde geçmişte soguk algınlıgından kalma oluyor birde toz mikrop bunlarda etken ediyor mesela benim kızım 10 aylık ne bulsa ağzına götürüyor muhtemelen toz mikrop bunlar sebeb oldu diye düşünüyorm ama kesinlikle doktora götürün çünkü cigere inerse kötü olur bir arkadaşta burda geçen yazmıştı kuyruk yağını oda sıcaklıgında eritip hergece gögsüne felan sürüyormuş o da çok iyiymiş
Bnbalkan Ballikaymakli benim bebeğim iki aylıkken balgamı vardı ıhlamur ile atıyordu 2,3 çay kaşığı verirdim daha büyükse daha fazla vereblrsn
Ballikaymakli Hayat63 ama bu öyle balgam değil. Daha hiç hasta olmadı şükür. Sanki mamadan kalma hırıltı gibi sonra sırtına pat pat yapıyorum öhö diyo geçiyo. Sürekli olan bişey değil balgam da çıkmıyo. Nefesi sesi burnu da normal. Tıkanık ya da akıyo değil
Bnbalkan Ballikaymakli evet bu arada havalar soğuk değil ama sırtına zeytinyağı sürerdim yumuşatır. Kendime de içerdim sütten geçerdi. En az 1 hafta sürdü
Nesrina Emdikten sonra gazı Tam çıkmayınca birde fazla süt ile kabarcık olunca hırıltı oluyor Gazını çıkarmaya çalışın hık diye geçer hatta biraz kusabilir, kabarcığı atmak için bizde de olmuştu gözlemledim , kesinlikle gazdan
Ballikaymakli Nesrina a evet olabilir. 5 aylığa yaklaştı gaz çıkarmayı bıraktım ondan sonra olmuştu. Bi de onu deneyim bakalım