Elmaliturta_ Kızlar Ankara devlet hastanesinde spiral taktıran var mı aranızda ? Memnuniyet vs de yazarsanız sevinirim. Özeller çok pahalı sanırım mecbur devlete tabiyiz. Gerçi hala korkuyorum spiralden ama bi cesaret gidicem inşallah 😂
Mom3 Elmaliturta_ Elmaliturta_ devlet hastanelerin hepsinde takılıyor diye biliyorum adetinizin 3-4 günü gitmelisiniz adet geçtikten sonra takmıyorlar 🤷🏻♀️
Bebistoomm Elmaliturta_ Ulus da cezaevinin yanın da aile planlama polikliniği var adetli değilsen kadın doğuma sıra al bthcg testi yapıyorlar (adetli isen direk gidebilirsin) sonuçlarla beraber sıra almadan aile planlama polikliniğine git hemen takıyorlar çok pratikler ben memnunum 1 sene oldu taktirali sadece ara kanamalarim oluyor o da normalmiş☺️
Sevde123 Elmaliturta_ ankarayı bilemem ama ben mersin şehir hastanesinde takdırdım hastanede beklememek için adetin 2. Günü sağlık ocağında kan idrar testi verip 3. Gün sonuçları aldım hastaneye gidip spiral taktırmak istiyorum dedim ebeler hemen taktı doktora gittik birlikte ultrason dan bakıp eve döndüm. Asla korktuğun gibi değil bence çok korkup kasmıştım kendimi hemencecik hallettiler uzun da sürmüyor 2 yıl oldu taktıralı çok memnunum
CemreKerem35 Elmaliturta_ İzmir’de aile sağlığı merkezi olan devlet hastaneleri ya da direkt aile sağlığı merkezleri ücretsiz takıyor isterseniz bir araştırın herhangi bir hastneye gidip boş dönmeyin derim .
meryembrl Elmaliturta_ yani bilgim yok canım ben özelde taktırdım devleti bilmiyordum. Üstte kalsın postun👍🏻
meryembrl Elmaliturta_ rica ederim. Ben silivride medicalpark hastanesinde şuan adı anadolu hastanesi olmuş sanırım 400 lira gibi bir fiyattı normal bakır spiral taktırdım. Hormonlular daha pahalı oluyor
Elmaliturta_ Bebistoomm orayı bilmiyordum iyi oldu söylediğiniz teşekkür ederim. Hemen takıyorlarsa da iyi cünkü malum bebişle zor 😄
Elmaliturta_ Sevde123 ya inanın çok korkuyorum halbuki doğumdan önce çok açılma var mı diye bakıldı eminim onun kadar acımıyodur ama işte korkuyorum o çatala yatmak hep zor ☹️ Bi de spekulum takıyorlar ya alanı açmak için o çok korkutuyo acıtıyo mu
Bebistoomm Elmaliturta_ rica ederim ancak regl iken gidin oyalanmazsiniz bagri ha bide bu pandemiden dolayı randevulu çalışma da olabilir size yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım da çünkü ben 1yil önce taktırdım siz yine kadın doğuma sıra alin
Sevde123 Elmaliturta_ hissetmiyorsunuz bile ben açıldığını bile bilmiyordum işlem bitince aleti gördüm o ne dedim 🤣 vajinayı açmak için olduğunu söylediler. Benim gözlerim karardı başım döndü çok korkup kastığım için ama hiç gerek yokmuş bile o korkuya
Elmaliturta_ Sevde123 😂 ay iyiymiş valla sağolun bana cesaret verdiniz. Bir de adetli oluyoruz ya kan oluyo mu etraf ondan da cekiniyorum
Sevde123 Elmaliturta_ evet illaki oluyor sonuçta adetken gidiyoruz altada kağıt havlu tarzı birşey seriyorlar ya kalkar kalkmaz hemen kaldırıp atıyorlar onu. Günde onlarca insan görüyorlar gayet normal geliyordur onlara😅 hiç çekinmeyin korkmayın taktırınca bana hak vereceksiniz. Gazanız mübarek olsun şimdiden 🤣🤣