bsk89 Bebislere kullanıp memnun olduğunuz dis kelleri var mi?? Doktorumuz dentinox verdi ama pek ise yaramıyor gibi
Zhdyslmn bsk89 bizede onu verdi canım dün kullanmaya başladık benim 4 aylık daha erken değil mi swnin ki kaç aylık
SibelS bsk89 merhaba gengigel baby ağız jeli aldım ben arkadaşlarımın tavsiyesi ile özellikle dentinox işe yaramadığında çok memnun kalmışlar internetten aldım kızım 7,5 aylık henüz diş çıkarmadı bekliyoruz biz de
nrgkck Kaç aylık kullanılıyor bu jeller nette gördüm zeytinyağ içine karanfil atıyorlar bekletip onu sürüyoelarmış ama bi deneyin isterseniz
CeyNur [bilinmeyen] evet bizimde doktorumuz dis jellerini onermiyor dislerin daha gec cikmasina neden oluyormus
Efezgi Bende calgel kullanıyorum memnunum jelleri buzdolabında bekletmek gerekirmiş kızlar soğuk olunca fayda ediyormuş
ArastiranAnneZeyno Calgel gibi içinde anestezik madde olan jeller amerikada yasaklandı. hem dişlerin daha geç çıkmasına neden oluyor, hem de ciddi yan etkisi var. Ben Gengigel Teething kullanıyorum. yan etkisi yokmuş. doktorum önerdi.