TubaEfe Merhaba arkadaşlar hoppala zıp zıp kullanan varmı, sizce gerekli mi etkili mi merak ediyorum alınca ucuz pahalı bir fark olur mu yoksa hepsi aynı işlevi görür mü yanıtlarsanız çok sevinirim
Mnli TubaEfe ben de düşünmüştüm ama doktorum günde 15 dkdan fazla durmamalı dedi o kadarcık için o kadar para vermedim ancak bebeğinize kendiniz yalnız bakıyorsanız alabilirsiniz sonuçta 15 dk o zaman çok bir zaman 😊
Oyku123 Bende almayi dusunuyodum kizim bi aralar durmadan ziplamak istiyordu burdaki annelere danistim hic gerek yok cabuk sıkılıyor dediler bende vazgeçtim almaktan . Gercekten ziplama istedigi kayboldu gitti .
TubaEfe Oyku123 benim oğlum da basmak istemiyor acaba etkisi olur mu diye bende çok arada kaldım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim 😊
Yaman-eylus Ben kullanıyorum ve memnumun gerçekten güzel oyalıyor bizim doktorumuzda bana 20 dakikayı geçmesin dedi ama şöyle söyledi mesela günde üç kere de bindirebilirsin istersen sadece süresi 20 şer dakikayı geçmesin dedi
TubaEfe Yaman-eylus haklısınız süresi çok önemli oğlum basmak istemiyor o yüzden almak istiyordum etkisi olur mu diye teşekkür ederim bilginiz için 😊