Bahar06 Merhaba hanımlar benim 2 ay 11 günlük bi oğlum var , emme sorunumuz var ne yapsam düzgün emmiyor en fazla 5 dakika , ve bu 5 dakika emme ile 3 saat duruyor huysuz hep ağlıyorda, bende zorla emzirmeye çalışıyorum kafasını bastırıp çığlık atıyor sanki bu durumu yaşayan oldu mu , emmediği için artık göğüslerim süt dolmuyor bile ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçici bi süreç mi 😞😞😞😞
Minikevrenim Bahar06 lütfen bebegi zorlamayın, emzirme şeklinizi değişin, uykuya dalma evresinde emzirin. Sakin olum çünkü bebek bunu hisssediyor. Ewet Geçici bir süreç
bircicekannesi Bahar06 şuan durum ne bilmiyorum sık sık meme teklif edin ama sakın emzirmek için zorlamayın çünkü daha çok inatlasiyorlar ben 4 ay boyunca meme reddiyle uğraştım ne zaman ki kendi haline bıraktım o zaman normele döndü
tugcecaliskann Bahar06 Emme süresine takılmayın daha çok ufak yoruluyor olabilir,miğdesi daha çok ufacık, bir de her bebeğin çekiş gücü aynı olmaz . Kuvvetli çekiyorsa çabuk doyuyordur benim bebeğimde öyleydi hala öyle çok sürede emer ama kilosu maşAllah iyi ☺️
Barismehtap Bahar06 kavrayamıyor mu acaba göğsünüzü,ona sinirleniyor olabilir ucu küçükse,benim de sağ göğsümün ucu küçük biraz,onu diğeri gibi keyifle emmiyor
Bahar06 Minikevrenim her şekilde denedim istemeyince gökyüzüne çıksak bile emmez , sütüm azaldı , peki bu süreç geçtikten sonra sütüm o emdikçe gelir mi yine
Bahar06 [bilinmeyen] gerçekten berbat bi durum süt var ama emmek istemiyor zorla emzirmeye çalışınca da krize giriyor iyice ne yapacağımı şaşırdım 😞😞
Rabia54 Bahar06 bende de aynı sorun var 5-10 dk emiyor bazen orda zorla ben gazdan etmediğini düşünüyorum
Bahar06 Minikevrenim sağdığım sütü kaşıkla verince de içiyor aç çünkü , bakalım çok zorlu bi süreç sabretmem lazım sanırım
Minikevrenim Bahar06 çay kaşıgıyla vermenizin bi zararı yok yani biberon gibi degil bizde atlattık zorlu bi süreç ama geçiyor çok çok sabırlar dilerim size🌸
Fth Merhabalar öncelikle kolaylıklar dilerim uykuda hafif mırıldanmaya başladımı tam ayılmadan emzirin faydası olur sanırım bütün bebeklerde oluyor zaman zaman 🤷🏻♀️😘
Bahar06 Barismehtap kavramada problem yaşamıyoruz tek sıkıntımız emmemesi meme ağzına girince kıpkırmızı oluyor ağlama krizine giriyor , kendi haline bırakmak en iyisi bakalım nereye kadar sürecek
Bahar06 Rabia54 tabi gazdan olabilir ama gaz yüzünden sabahtan akşama kadar emmemesi normal değil diye düşünüyorum emmiyor ki gazı olsun 🤦🏻♀️
Rabia54 Bahar06 emmiyor peki nasıl doyuyor? Biz mama kullanmak zorunda kaldık.Kullanmadan önce de aynıydı🤦♀️