dunyaninenguzelkokusu Sebze Tadımları bittikten sonra onlardan çorba yapacağım haşladıktan sonra blender dan mı çekmem gerek
Momsbabyy dunyaninenguzelkokusu bizde 5 aylığız tadimlara baslayacagiz 1 2 güne. pütürlü gıdaya alışması için haşlayıp çatalla ezip sütümle veya mamayla biraz sulandırıp yedirecegim, pütürlü çorba yapacağım 😄
cocukadam dunyaninenguzelkokusu bunu bende merak ediyorum bir de bizim içtiğimiz kıvamda bi çorba mı olcak yoksa su eklemiycek miyiz acaba
Arifeeee dunyaninenguzelkokusu bende ilk kez bugün yedirdim havuç kabak ve patates karışımı. Çok su koymadim yoğun kıvamlı yaptım ekmek vermiyorum henüz bir süre de vermeyi düşünmüyorum ekmekle karın doyurmasin çorbası tok tutsun diye yoğun yaptım.
dunyaninenguzelkokusu Momsbabyy pütürlü şeyleri tükürüp geri çıkartıyor benim kızım kolaya kaçıyor 😀😀
Momsbabyy dunyaninenguzelkokusu İşte bende direkt olarak pütürlüden tadım yaptırmayı düşünüyorum ki cikartmasın sonradan😂🙏🏻
Arifeeee dunyaninenguzelkokusu blenderdan geçirdim. Zaten çorba haricinde yedigi şeyleri hep pütürlü ,taneli yiyor. Çorbada çok incelemedim açıkçası. Geçirdim blenderdan. Kabağı sevmemisti oğlum. Zaten taneli yemezdi.
Ayscllb Benimde oğlum 6 ay 8 günlük , patates havuç kabak pirinç ıspanak yada pazı , 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekleyip pişiriyorum , tel süzgeçten geçirip yediriyorum . püre gibi yediriyorum
dunyaninenguzelkokusu Ayscllb tabi ya hiç aklıma gelmedi tel süzgeç ay çok yaşayın çok teşekkür ederim 🥰