Azolili Selam kızlar, halı örtüsü tavsiyesi istiyorum. Kayınvalidem bana geçen yıl almıştı ama hiç memnun kalmadık o da sevmedi. Heryerden toplanıyor hiç güzel sarmıyor halıyı hep kayıyor. İnternetten alan varsa nerden aldığını yazabilir mi
2balbiranne Azolili halınız kaliteliyse tutmuyor malesef içinde biraz naylon olması lazım bende aldım iki halımda da tutmuyor ama kaynanam aldı onun halısı biraz daha normal halı makine bile yapınca yerinden oynamıyor 🤦🏻♀️
CemreKerem35 Azolili Instagram’da meryemcehome u takip ediyorum baya memnun kalan var bakın isterseniz.
saremmelegim Azolili bennyeni aldım bugünden sorna kullanmaya baslycm beklerseniz birkaç gün sonra yorum yaparım iyi veya kötü dye ins. Çok memnuniyeti yüksek olan bir sayfadan aldm
saremmelegim Azolili merhaba halı örtüsünü bugün kullandım kayma hiç olmuyor diyemem. Ama dünden beri kziim üstünde araba sürmesine rağmen bir defa sadece kenarını toparladım. Göz yoracak bı dağınıklık kayma olmadı..ben welsoft almstm. Üstüne vişne suyu döküldü. Islak mendille sildim hemen geçti. Tavsiye ederim sizede saticisida ilk almadan önce çok iyi ama aldıktan snra iletisimde sorun yaşadım ilk gördüğüm ilgiyi göremedim. Benim halim yüzde yüz yün değil orta kalite bir hali. Bu zamana kadar kayar dye boşuna örtü almamışım.
2balbiranne Azolili evet öyle malesef annemin eski iki halısı vardı komşumuz aldı ondan halı örtüsü iyi tutar diye aldı örtüyü bi serdi halıdan kaldıramıyorsun ama bizimkilerde o kadar altına koymama rağmen toplanıyor bide benim tutsun diye lastikli almadım metre işi aldım ki altına daha fazla girsin o bile kâr etmedi siz yine de araştırın inşallah bulursunuz 🤲🏻🤲🏻🍒
saremmelegim Azolili bu akşam kullanmaya baslycm kullandıkça kayma yapiyor mu yapmıyor mu belli olur size dönerim