Mrvebyds Kizlar babynestlerinizin temizligini nasil yapiyorsunuz ? Çamaşır makinasında yıkanıyorsa kac derecede yikiyorsunuz ? 🤔🤔🤔
[silindi] Mrvebyds bir defa makinede 30 derecede yıkadım içindeki sünger kaydı düzelmedi vs sonra da çöp oldu yıkamayın bence
Kbrmrc Mrvebyds içindeki sünger çıkıyor benim çıkarıp yıkadım makinede kuruyuncada geri taktım hala yeni almış gibi duruyor şükür
Mrvebyds OzgeOzkan yok o kadar kötü değil 😅 bebekler ister istemez kustukları için birkaç leke kalıyor ondan 🤙🏻🤦🏻♀️
Mrvebyds Kbrmrc altındaki sünger benimkide çıkıyor ama yan tarafındakiler çıkmıyor onlar yıkandığında birbirine girmez dimi 😂
cinar-annesi Alt süngeri çıkıyor benim, yanları elyaf zaten. 30 derece hassas yıkamada yıkadım. İlk gün ki gibi oldu 🙏🏻
Ecos Mrvebyds içindeki süngeri çıkarıyorum. 30 derecede veya narinde yıkıyorum. Kuruyunca süngeri takıyorum hafta da 1 15 günde 1 muhakkak yıkıyorum
Akinbebek Mrvebyds ben süngeri çıkarıyorum 30 derece de kısa program atıp yıkıyorum canımm hiç sıkıntı yaşamadım