superboyAliAsaf Bende chicco polly aldim canim bu siteden bakabilirsin nerde ucuz diye https://www.akakce.com/mama-sandalyesi/en-ucuz-chicco-polly-fiyati,12560.html tabi ben çok iyi bir indirime denk gelmistim trendyoldan 365 tl ye almistim 4. Aydan sonra basladim kullanmaya cunku yatar pozisyona geciyor yemek falan yaparken hep yanimda oynadi bebişimde 😊😊
Nur98 pasaninannesi merhaba canim mama sandalyesi geldimi acaba ya merak ediyorum :) bazi yorumlar olumsuzmus
pasaninannesi Nur98 geldi canım ben çok beğendim göründüğü gibi. Resimdekinden bi farkı Yok. Benim mama sandalyesinden pek beklentim yoktu zaten buda standart bi mama sandalyesi ve küçük filan değil oturma yeri geniş hoşuma gitti benim
deletedmom2200 Darwinyokevrimyalan chicconun Polly Magic Relax diye bir modelini aldık çok çok çok memnunum. Hem mama sandalyesi oluyor hemde ayarlanabilir içinde yatıyor bile bazen. 4. Aydan itibaren kullanılabiliyormuş öneririm 👍
Fyzbkr Aaylin merhaba bu mama sandalyesinden menun kaldınız mı acaba kaç yaşa kadar kullandı ayakta koyma yeri rahatsız ediyor mu?