Nrglsarica Bebeğim 3 aylık olacak ama 3 gündür kakasını yapmıyor sizce yapmaması normal mi anneler ? İlk defa oluyor böyle olanınız var mı 🙄
AtaVeAnnesii Nrglsarica 3,5 aylik olduk gunde 2 3 kere kaka yapan oglum 3 gunde bir yapmaya basladi doktorumuz normal oldugunu soyledi artik sık kaka yapmayabilirmis
ToprakMommy Nrglsarica bizde 3 aylık olacağız sizin gibi ve aynı dertten muzdaripiz her gğn yapardı ilk defa böyle uzun zaman yapmamıştı bugün bende buraya yazdım normalmiş canım 😇
Mina_momy Nrglsarica benim kızım da iki gündür yapmıyor . Sizin bebiş rahatsız oluyor mu peki ıkınma fln
Nrglsarica AtaVeAnnesii bende doktoruna sormadan önce buraya yazayim başına gelen vardır belki diye o zaman biraz daha bekleyeyim bugünle 3 gün oldu yapmayalı
Nrglsarica ToprakMommy aynen ilk olunca bende biraz korktum açıkçası bişey mi oldu ki diye altını değiştirdiğimde yapmış mı diye sürekli bakar oldum ama normalmiş o zaman içim rahatladı biraz teşekkür ederim canım 🌸
Nrglsarica Mina_momy yok rahatsız olmuyor hiç gaz falan çıkartıyor gayet rahat ama sadece kaka yapmıyor işte
Nrglsarica AtaVeAnnesii öyle yapıcam canım bende hemen sormak istemedim zaten biraz bekledim o yüzden bugünde olmazsa soracağım