pirupakblog Arkadaşlar bebeğimi hep bir sag ve bir sola yatiriyordum sonra ne olduysa kafasını çevirip yatmayı öğrendi şimdi sol kulağı yapışık sağ kulağı açık duruyor birde aksi gibi sağına yatirdigimda kulağı katlanıyor cozumu olan var mı
AtaVeAnnesii pirupakblog gecen bi post okudum anne kulagi kepce olcak yazmis linclenmisti hazir ol derim🤭
Minikuzu AtaVeAnnesii tamam sağlığı herşeyden önemli ama ileride kulakları için canı sıkılabilir şu an yapılacak birşey varsa daha iyi olur diye anneler tedirgin oluyor. Burası öğüt verip kendileri yapmayan insanlar ile doludur eminim… Benim bebeğiminde kulakları açıldı 3 aydan beri bandana şapka takıyorum düzelmedi bi süre sonra normal düzeye gelir inşallah herkes düzelir diyor ki şimdi saçları çıktı çok göze batmıyor
pirupakblog Zaten saçlı bir bebek bebeğim elimden gelenin en iyisini yapıyorum her konuda uyku pozisyonu nu değiştirmeye başladığında keyfi bozulmasın diye dokunmadım ondan oldu hep şimdi uğraşıyorum erkek bebek ama bandana olayını denicem
ArdcAyca pirupakblog benm bebis dogdu bir kulagini icerdeyken eliyle katlamis ustten o sekilde tutarak dogdu sezeryanla dogum yaotm doktr cikartti bana gosteriyo hala kulagni tutuyordu sapka flan taktik smdi 5 aylik olmak uzere biraz biraz duzeldi ama donmeyi ogrendiginden beri geceleri kulaklarnin ustune yatiyo kivrilip yani hak getire yapck bisey yk canm ben cok dert ediyordm senin gbi ilk zmanlar ama sonra saldm gitti boylede guzel :))
pirupakblog ArdcAyca ahahahah ne kadar sevimli olduğunu düşünüyorum şuan doğarken bile tarzını korumuş ufaklık 😊
Minikprenseselo pirupakblog valla bnm bebegmde ole ne yaptysam hep kndini duz yatrdi smdi hafif kulakta kepcusluk var gbi ama saclari uzannca kaybolur die tahmn edyrm cnku hc br seklde bandna kabl etmio 😁