Bulut54 biz alalı 1 yıl oldu. Hatta biraz daha fazla olabilir. 900 liraya almıştık gibi hatırlıyorum. Bence kir açısından bu renk sorun yaratacak bi renk değil fazla. Kullanışlı bi renk gibi geliyo bana. Ve modele şıklık katıyo rengi. Çıkarıp yıkanmıyo. Ama hiç ihtiyaç duymadım. Pandemiden dolayı pek kirletemedik 😅 yani, özellikle daha küçüklerken tente biraz önemli oluyo. Hem güneş hem de rüzgarda işe yarıyo. Çok rüzgarlı havada rüzgarlık takılır tabi ki ama hafif estiğinde vs tente koruyo. Uyudugunda güneş gelmesin diye müslin örttüğümü biliyorum ekstra, o da durmuyo uçuyo vs sıkıntı oluyo. Yani 1 dilim fazla olunca tüm bu sıkıntılar ortadan kalkıyo mu bilmiyorum tabi kullanmadıgım için 😀 hiç idare edilemeyecek bi şey mi peki, hayır. Özellikle şimdi kızım 21 aylık, uzun yürüyüşler yapmayacaksak arabasız çıkıyoruz zaten. Günde 1 kez uyuyo o da dışarıya denk gelmiyo vs. Yani bahsettiğim sıkıntıları birkaç kez yaşadık sadece ve yavaş yavaş araba ihtiyacımız kalkıcak, yerini bisiklet scooter alıcak 😀 o yüzden tentesi uzun aklınıza yatan başka model bulamazsanız idare edilemeyecek bir süreç değil kesinlikle