bakcay4 Merhaba canım anneler kararsız kaldım kabin ve baston arasındaki fark nedir önerileriniz nedir? Yer kaplamasın ağır olmasın kaliteli olsun istiyorum. Var mı önerileriniz görüşleriniz ??
Deletedmom_36 bakcay4 kabin tip benek arabam var memnunum😁tabi baston kullanmadim kullananlar benden daha memnun olabilir😁
2412020 bakcay4 -bizimki baya hantal ilk 6ay pusetini ,sonra diğer büyük başlığı kullanmaya başladık. -Bastonu 1 yaşdan sonra düşğnğyırum 8-9 aylıkken kullananlar var fakat ben güvenli bulmuyorum. -kabin boy hangileri bilmiyorym.
Umay_ bakcay4 ben Chicco minimo 2 kullanıyorum. Tam yatar baston Bebek Arabası. Çok hafif ve kullanışlı. Bir aparat yardımıyla ana kucağı-oto koltuğu monte edilebiliyor. Şu an kizim 3.5 aylık bu şekilde kullanıyorum. 6 ay itibariyle sanırım ana kucağını bırakacağım 😊
omerege2210 bakcay4 Kabin boyu tavsiye ederim. Biz travel sistemden sonra bir de kabin boy aldık, diğerine dönüp bakmıyoruz bile 🤪
Simay-annesi Kısa mesafe avm seyahat yazlık bölgelerde baston puset tam bir kurtarıcı kocaman hantal bebek arabamızdan yorulup baston puset aldım çok da memnunum tek elimle açıp kapatabiliyorum ben yatmayanından aldım iyi ki de öyle almışım yatacak olsa zaten bebek arabası var onu kullarım ve zaten bebekler büyüdükçe bebek arabasında yatmıyorlar eğer siz de portatif birşey olsun diyorsanız baston puseti düşünün derim diğer arabalar inanın insana yük🤗
Simay-annesi bakcay4 henüz kullanamaz ama belki chicconun yatarlı olanlarından kullanabilirsiniz ben aldığımda kızım 9 aylıktı bastonlar çok kolaylık zaten büyüdüğünde çok gerekli yani 3 4 yaşında bile
Gezenti Bende baston olarak chicco liteway i araştırıyorum kullanan varmı takip edeyim kabin boy kullananlar hangi marka model kullanıyor acaba