Anaogul Sevcey benim oğlumda sarılık oldu tam 1 buçuk ay geçmedi ama en yüksek değeri 14 dü o yüzden ışık tedavisi falan almadık ama sürekli sürekli emzirdim yarım saat arayla emzirdim sütün yetiyorsa mama desteği falan yapma en iyisi emzirmek bacım
Gizemsydr Sevcey benim bebeğim 22 günlük oldu ilk basta benimki de oldu 15di değeri sınır da demişti sürekli emzirdim 3 gün sonra 13 e düştü mama ver dedi ama ben sütüm cok diye vermedim cok az kaldı sariligi geçti gibi bisey
Elifyazel Bnmde vardı suan 1 ay 8 gunluk olduk sarılık dusesıye kadar Işık’ta yattık sabaha kadar yattıgım odanın ışıgı acık bıraktım bıde günlük 10-15 dk guneste tuttum sık sık emzırdm arada nadır sekerlı su verdm böylelikle düştü
Elifyazel Sevcey güneşte yatırmanın cok faydası var tavsıye ederım bıde ışık boyle bır hafta deneyın sonuç alırsnz allahın ıznıyle
Anaogul Sevcey allah yardımcın olsun benim sütüm yettiği için doktor mamaya gerek duymadı en son fitil vermişti 3 gün kullandım sonrasında bitti
Nisam3553 Sevcey Zor bir süreç ne kadar emzirirsen o kadar iyi ben saat başı bile verirdim verdiğim halde 3 aydan sonra geçti. Tez zamanda iyileşsin inşallah
Elifyazel Sevcey günlük güneşe tutabılorsnz hem on kısmı hem sırtı yüzü gelmesın gunese onunda faydası var cmm