yigidonunanasii Kızlar oğlumun kolu 2 gündür böyle baska bir yerde yok hep verdiğim yiceklerden verdim hiç böyle birşeyle karşılaşmadım genelde yazın kolları böyle olurdu sıcaktan derdim ama şimdi birşey diyemiyorum huysuzda değil uykusunuda uyuyor kusmada yok kakasında mukusta yok sizce isilikmi alerjimi ya https://imgyukle.com/i/5KcE1P
Kaveda yigidonunanasii bizdede olmustu sampuan ve bebek yagi alerji yapmisti boyle doktor alerji surubu ve krem vermisti bi ana sagliga goturun gecmis olsun.biz mustelaya geçince rahatladı bi daha olmadi
yigidonunanasii Kaveda ama şampuan hep kullandığı her şey 6 aydır kullandığı halıda sürünüyor acaba halımı yaptı ya
Miniksncp yigidonunanasii oda olabilir.Benim kızım yaz ayında çok isilik oluyodu doğal gül suyu alıp pamukla sürdüm faydasi oldu tabi isilikse.ek gidaya basladiysaniz yeni verdiğiniz bişey varsa oda alerji yapmis olabilir
Kaveda yigidonunanasii olabilir canım bi iyileşince kontrol et tekrar olacak mi. Halinin üstüne örtü ser bi dene bakalım. Farklı bisey yediyse ondanda olur. Tekrarlarsa şampuanı değiştirin birde öyle deneyin.
Melekler Alerji gibi duruyor canm çilek yemiştim bende sonra böyle olmuşturl doktora götür bi şurup var onunla geçer bize o şurup iyi gelmişti
yigidonunanasii Miniksncp Tadımları yaptık alerji olmadı sonradan olurmuki farklı birşey yemedi bilmiyorum ki😓
e_ckucukunal Alerjii bence isilik bizde olduk böyle değildi tez zamanda gecrr inşallah bi hemşire ne danış ona at resmi daha iyi yardımcı olur