Merhaba annelerim yazım biraz uzun olucak kusura bakmayın ama artık ne yapacağımı bilmiyorum.Şuan 22 yaşındayım eşimde 25 yaşında 2 yıl olucak evleneli ve biz kaçarak evlendik benim ailem eşimin ailesini istemiyordu bir de ben üniversite mezunuyum eşim ilk okul 7.sınıfta okulu bırakmış. Neyse Ocak ayında biz evlendik Nisan ayında bi günlük düğün yapıldı mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim. Düğünümüz olana kadar eşim işe gitmedi düğünden sonra gitti evlenmeden önce kredi çekmiş malum borçlar da ödenmedi eşimin ailesi köyde yaşıyor bu arada neyse eşim işe faln başladı mayıs ayında eşimin babası 2 bileziğimi istemiş geçmiş gün nedenini hatırlamıyorum 15 günlüğüne bende verdim. Alım günü geldi geçti hiçbir şey verilmedi annem tarafından akrabamızın düğünü vardı 3 ay sonra ona gidicem diye eşim bilezikler almasını söylemiş neyse almış getirmiş 2 bileziği bana veriyor bide üstüne bunlar 1gr ötekilerden fazla deyip duruyor sürekli neyse ben gittim 20 25 gün annemler de kaldım geri geldim bunlar ortak koyun yapıyorlardı biz evlenmeden önce eşimde önceden ailesinin borçlarını bildiği için para ederken hayvanları bölüşmeleri gerektiğini söylemiş eşimi dinlemiyor sonra borç zamanı gelince hayvanları ucuza atıyo tabi bu sırada benden da ana parası diye Bi şey varmış 4 bilezik alıyorlar 3 tanesine ben 15 tane küçükbaş hayvan alıyorum Biri de borç olarak 15 günlüğüne neyse böyle geldi geçti koyunu böldüler ama borç bitmedi sonra bölüştükleri adamdan tekrar hayvan alıyorlar adamda bizim aldığımız hayvanları istemiyormuş. Neyse gel zaman biz merkeze yerleştik 2 ay olucak hayvanlarımıza babasıgil bakıyor biz de bahara kendi hayvanlarımız başına gitmeyi düşünüyorduk şimdi bize tutturmuşlar koyunumuz var keçi ypın diye 12 koyun 11 toklu şeklinde benim okuldan çekmiş olduğum kredim var pandemi zamanı kredi çektik beyaz eşyalarımızı aldık eşimin de öyle kredisi var ne yapıcam bilemiyorum benim kredi toplamı 20 bin eşim tekrar kredi çekelim 35 40 civarı çadır ve konteyner ev alalım diyor hayvanları çevirmeyelim diyor 10 15 gün içinde kuzuları olacak kızım küçük babasıgille aynı eve gidelim diyoruz huzursuzluk olucak hamileliğim sırasında ben evde yokken kavga etmişler eşimi öldürmeye kalmış babası kardeşi destek olmuş abisene iyice kafayı yemek üzereyim kızım bana düşkün doğduğundan beri sıkıntı yaşadık uzun oldu ama ne yapabilirim çok yoruldum artık