Kiviefe Hanimlar merhaba bebelere nasil etkinlikler,oyunlar,oyalanmalari icin oyuncaklar vs gibi yapiyorsunuz? aliyorsunuz? Fikir olsun birbirimize 16 aylik olduk buyuyoruz ogrenerek ogreterek buyutmek dilegiyle🙏💜
Kizimmmmm Kiviefe kızım 6 aylık. Mama sandalyesine çift taraflı bant yapıştırdım. Üzerine renkli topları yapıştırdım. Hepsini birer birer çekip alıp attı. Bugünkü etkinliğimiz buydu. Her güne yeni bir aktivite
ozgurkus Kiviefe 10 ay 10 günlük bebeğimle aktivite yapamıyorum her şeyi ağzına götürüyor 😂 hazırlıyorum annecim bak böyle yapıcaz hadi yapalım hop ağza sokuluyor her şey.10 aylık bebek anneleri ne aktivite yapıyorsunuz açığım önerilere.
Kiviefe Kizimmmmm bende yapmistim onu suan corapla yapmayi dusunuyorum corap ciftleme 😍 neguzel erken baslamissiniz
Kizimmmmm Kiviefe dün de borcama sıcak su koyup içine renkli halkalar minik ördekler renkli toplar koydum. Kızımın ayaklarını da içine soktum. Her yer su oldu ama çok eğlendik. Farklı fikirleriniz varsa onları da yapmak isterim.
Kiviefe Kizimmmmm suan elleriyle kesfettigi icin genelde elleyecek seyler olabilir mesela gun iple elyafla kumla olabilir 😊
Kiviefe Vinividiviciii henuz dusunmuyorum cunku kesin agzina goturur 😂 buyuk oglumla kinetik kum yapmistik o uyurken 😂