Hayal123 Merhaba kızla 2 yaşında kızım yüz ağız ve burun bölgesinde ara ara sivilce ve kızarıklık meydana geliyo..başına gelen var mı acaba.. kabız olduğu için yemeklerine daha çok zeytin yağı koyuyorum o yapar mı acaba🙄
seydaac Hayal123 brnim kızımda ağız çevresinde olurdu diş çıkarma dönemin genelde. Ama yüz ve burun nedendir bilemedim🤷♀️ zeytinyağı yapmaz diye biliyorum, yenidoğan dönemde bile verilen bir şey ama yine de bilemedim.
Hayal123 Minikbal daha önce hiç olmuyordu ama, hep yediği şeyler yiyo ama anlamadım alerjik olabilir mi🙄 kuruluk dediğiniz var mı bilginiz nasıl bı cozum bulunabilir
Minikbal Hayal123 benim oğlumda kuruluktan isirikler olurdu hep bioderma atoderm intensive baume diye bi krem var direk geçiriyor tavsiye ederim vücudu için de kullanabilirsiniz nemlendirici
Hayal123 seydaac aaa ondan olabilir mi acaba şu an azılari cikariyo.. genelde ağız çevresinde kızarıklıklar
Hayal123 Minikbal bizimde kollarında çok oluyo sıcak havalarda isilik.. çok teşekkürler tavsiyeniz için😘
Hayal123 seydaac aynen öyle.. ağız bölgesinde daha çok dediğim gibi.. ama burundada oluyo ara ara.. ben fazla yağlı yedirmeme bağlamıştım ama 🙄 sizin dediğinizde olabilir.. diş dönemi bitince geçerse anlarım artık.. çok teşekkürler 😘
seydaac Hayal123 şimdi instagramda okudum aklıma geldiniz, yoğurdu metal kaşıkla vermek de ağız çevresinde kızarıklık yapabiliyormuş.