Eminecay4y Merhaba elimde hiç açılmamış4 5 paket 900gr bebelac gold ve bebelac mama var bebegim içmeyi bıraktığı için elimden cıkarmak istiyorum kutu bebelac 60 goldu ise 70 e vericem
ozan_gizem09 Eminecay4y kusura. Bakmayın ama. Pahalı söylüyorsunuz burda eczanede Bebelac. Zaten. 58. Lira Bebelac Gold ise. 900gr. İndirimli. Fiyat. 50. TL’den aldım ben
Eminecay4y Hanife4461 tabi ihtiyacınız varsa neden yapmayayım 2 li paket vardı sanırım 1800 gram Hanife4461
Eminecay4y gamzela vallahi eczanedeki fiyatlar farklı demekki hiç eczaneden almadım hep marketlerden aldım
Eminecay4y ozan_gizem09 hangi şehirdesiniz bilmiyorum da ben daha ne bebelac ne gold bu dediginiz fiyatta görmedim ben genel de marketkerden alıyordum bebelac 79.90 goldu 93 95 arası alıyorduk 500 gramlık paketler sizin dediginiz fiyatta diyebiliyorum eger Bi dahakine alırsanız fotografını ceker misiniz merak ettim
ozan_gizem09 Eminecay4y tabiki çekerim sizin için. İnanın aldığınız fiyat lar. Çok pahalı. Burda en pahalı. Olan. Aptamil corformil onuda 300 Gr. 60 TL. O biraz uçuk fiyat
ozan_gizem09 Hanife4461 biz Aydın’da yaşıyoruz. Buradaki eCzane fiyatlarımız gayet uygun marketlerde daha pahali