bir_pasa_annesi Kızlar neredesiniz beyaaaa😁😁 Etiket yapacam ama yapmadıklarım kızmasın aklıma gelenleri yapacam🤣🤣🤣 @Seherronya @dewamkee @Deletedmom265 @eree_naa @iki_prens_annesi_ @Deletedmom5284 @Ceydakoruc @MiracAlpinveUmutunAnnesi @Angk @yaseminturan @Deletedmom_36 @Aeghtk @Deletedmom400 @Mom62636362 @tosbigim11
Deletedmom_36 bir_pasa_annesi Rabbim yardimcin olsun.benimde babam su an rahatsiz ailemdeyim ameliyat oldu ameliyat esnasinda baska seylerden supelendiler bugunde emara gitti birazdan gelir aklim hep onda😢iyiki bura var yoksa kafayi yerdim kafami dagitiyorum burda
Ceydakoruc bir_pasa_annesi burdayım burdayım 🤣 yedim bedduaları @Monaroka tarifi ile ıslak kek yaptım sabahın köründe şimdi bebişimi uyutup keyif yapıcam🙈 başın sağolsun bu arada rabbim sabır versin 😔
bir_pasa_annesi Deletedmom_36 sagol cnm rabbim acısını göstermesin inşallah cok zor inşallah iyi cıkar sonuclar
Naz0106 Defne_cicegim Hahaha aynen benimde🤣🤣🤣 @bir_pasa_annesi siz bizi niye etiketlemiyorsunuz hainler🤣🤣
Papatyaseverr Ceydakoruc ne keyif mi ne güzel y ben bebeğim uyurken süt sağıyorum ilim bitince bebeğim uyanıyor tam bir kısır döngünün içindeyim 😂 umarım depresyona falan girmem töbe 😂
SemraHakan Ceydakoruc nasil tarif ki o simdi..bende yapsam ki nasil olur ki..kafamda deli kiii ler ile . 😂😂😂😂
Mom62636362 bir_pasa_annesi bir iki belirti gösterdiğim için covid testi yaptırmaya gittim geldim, sürüntü testi iğrenç bir şeymiş ya