Tbaysl Bebeğim 4 ay 17 günlük. 4. Atak sonrası bebeğimin uyku düzeni tamamen bozuldu. Sadece sallayarak ve emerek uyuyor. Geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Gündüzleri yarım saat uyuyor. Çok yoruldum artık. Uyku eğitimi alan varmı aranızda ? Memnun kaldınız mı, tavsiye eder misiniz ?
aydns Tbaysl bizde 5ay 22günlüğüz bizimde dördüncü atak sonrası bozuldu,gece 5saate kadar uyuduğu oluyordu,şimdilerde saatte bir bir buçuk saatte bir kalkıyor,emmeden de yatmak istemiyor nasıl yapacağım bilemiyorum, ücretlerde çok yüksek uyku eğitimi için
ElifkonunAnnesi Tbaysl Instagram’da uyubebeğim__ sayfasında duygu hanımla iletişime geçin lütfen 🙏 hem hayatınızı düzene sokarsınız, hem de tatlı mı tatlı bir dost edinirsiniz 😍 işini sadece annelere ve bebeklere yardımcı olmak amacıyla yapan asla para amacı olmayan minnoş bir anne kendisi de 💕
Furug Tbaysl en guzel egitim sizn kendiniz yavrunuzu taniyip bilerek vereceginiz egitimdir biraz arastirma yeterli kizim 1yasinda kendi basimiza basardik🌈
Ylcnbsr Tbaysl sanırım bizim de öyle atak sonrası saat başı kalkıyoruz salla babam salla gece allahtan emerken uyuyor ama çok yorulduk eşimle artık umarım bi düzene gireriz tez zaman da 🤦🏻♀️😕☺️
Fatmacicek Bizde 3 ayligiz baktimki olmuyor böyle uyku eğitimi bilmem ama dünden beri karar verdim başında sürekli dursamda alışana kadar pes etmicem . 3 saat uyku 2 saat uyanık şeklinde dün akşama kadar yaptım . Gece fiyasko olsada hepsini zamanla düzene gireceğini umut ediyroum . Salıncakta yanındayım uyandikca sallıyorum geri uyuyor . Sanırım anı refleks uyandırıyor . Şuan yine devam ediyorum uyuyor yanında bekliyorum . 1 hafta sursede devam 🙈 kızımda 6.ayinda düzenleme yapmıştım . Ama oğlum kızıma göre daha ağır işliyor . Hep oyun kucak istiyor gündüz uykusu kalmadı . Ama sizin karar vermeniz önemli . Düzende bizim elimizde . Bence bunun eğitimle alakası yok her çocuk farklıdır
Tbaysl Ağlıyor mu peki :( birde sallama olmadan uyuması lazım ki desteksiz uyusun. Sallamadan uyumuyor mu ? Yakın zamanda işe başlayacağım bende. Geceleri sallamak zor olacak. Fatmacicek
Tbaysl aydns 4. Aydan önce bizimde aksam 9 da yatar 4e 5 e kadar uyurdu doyururdum 8 e kadar bidaha uyurdu. Atak sonrası hiç düzen kalmadı. Evet çok yüksek fiyatlar :( Ben uyku eğitimi ile ilgili bir kitap aldım onu bekliyorum. Onu okuyup denemeye çalışacağım .
Fatmacicek Tbaysl uykusu sıkıştığı için 2 sallamada gözü kapanıyor . Birde ninni açıyorum rahatlatıcı . Malesef uyanınca sallamadan olmuyor . Ben razıyım sallamaya uyuyarak buyur bebekler . Ama sizin durum farklı çalısicaksiniz . Allah yardımcıniz olsun
aydns Tbaysl bende aldım,tracy Hogg İngiliz bir hemşire unutamadığı bebek olmadığını iddia ediyor ama bakalım 🤷🏻♀️
Melikeaknnn Valla uyku egitimi icin en ideal zaman disten sonrasi siz ne jadar egitim verirseniz verin dis doneminde patlarken bozuluyor tüm düzen bir ara vermeye kalktik iyi gibiydi uc gun surdu sadece ☺️🙈 sonra disler kabardi asiri huysuzlandi sadece emerek uyuyabiliyor gece tabi xok kez kalkiyor kulaga vurdu agrisida eller surekli kulakta bi patlayamadi. O yuzden sonra bidaha deneyecegim zaten uyku egitmenler ideal donemin 6 ay ve ustu oldugunu soyluyor
Limonkizvera aydns merhaba bu kitabı bende okudum ama sorun şu benm kizim 7 aylık yatır kaldır deniyorum şuan ve kızım ağlamaya başlayınca kucağıma alincada susmuyor yani asla susmuyor odadan çıkmak vs istiyor gözleri kapalı katılır adına ağlıyor şuan gündüz ben gece eşim deniyoruz bakalm nolacak :)
aydns Tbaysl burada okudum şu yöntem bana mantıklı geldi, yanına oturup vücudunu okşayarak emziğini verip sakin sakin ilerlemek zira bizimki pış pat la da uyumayacak sanırım diş patlamaya hazırlanıyor bugün sabahı zor ettik ben zombi gibi eşim zombi gibi uyumadı sabaha kadar..
Tbaysl aydns dün denedim onu. Ağlaya ağlaya bir hal oldu bende vazgeçtim:) allah sizinde yardımcınız olsun inşallah ağrısız çıkarır dişleri
Tbaysl ElifkonunAnnesi kusura bakmayın bu yazınızı yeni gördüm. Siz aldınız mı uyku eğitimi kendisinden
masalcianne Tbaysl 7 aylıkken aldık canım 5aylıktan 7.aya kadar uğraştım kendim vermeyi ama ben yapamadım
dertlikerkenez Tbaysl bebeğim 7 aylık olduğunda uyku eğitimine başladık ve 20 günde mezun olduk. Çok çok mutluyum. Ufak tefek sorunlarımız devam ediyor ancak bunlar uzun süreçte düzelecek diye düşünüyorum. En iyi gecemizde 4, en kötü gecemizde 8 kez emmeye kalkardı oğlum. Gündüz uykularımız faciaydı. Eğitimin 2. Haftasında birden bire diş çıkardı oğlum ancak bu durumumuzu hiç etkilemedi. Danışmanımız 5. Aydan sonra eğitim almayı öneriyor ancak yazlığa gideceğimiz için bekledim. Eğitimden sonra 2 ay kadar başka yerde gece uykusuna geçmemesi gerekiyormuş.
ElifkonunAnnesi Tbaysl evet aldım, kızım 9 aylıkken mezun oldu, 3 aydır çok mutluyuz, ki sallanmaya bıraktıramadım çünkü bebeğim hazır değildi çok tepki gösterdi o yüzden zorlamadık ama sabah 5ten öğleden sonra 3e kadar gece uykusu uyuyan bebeğim 2 haftayı bulmadan gece boyu uyumaya başladı duygu hanım sayesinde 👏👏
Tbaysl ElifkonunAnnesi maşallah. Benim kızımda sallayarak uyuyor gece boyunca sallıyoruz. Artık çok yorulduk :( eğitim almak istiyorum bende