dygcm Uyku tulumunu ayaksız alan anneler ben sonradan farkettım ayaklarının üsümemesı ıcın ne yapıcaksınız üzerını ortmeyın yazıyo tulumu gıydırınce bu seferde ayakları açık kalacak 🥴
Melikeaknnn dygcm valla bende ayaksiz aldim alti ayligiz nerdeyse ve ayaklilarda rahat haraket ettiremiyor bacagini canm xok soguklarda gece ayagina bebek patikleri yada bebek coraplari bar kalinimsi biraz giydirebilirsin
GoGirl dygcm ben corap giydiriyorum evimiz cok sicak olmuyor merkezi isitma buyuk oglumada hep giydirdim 5 yasinda onermiyorlar ama bi skntiyla karsilasmadik
Mihrimah61 dygcm ben de 7-8 aylıktan itibaren ayaksız tulum giydirdim. Evler zaten soğuk olmuyo genelde. Baktın ki soğuk büyükçene bi çorap geçirirsin. Lastiklerinin sıkmaması lazım kendi çorabın bile olabilir
Esrasya dygcm iç ve dış astarı pamuk içindeki yine elyaf. Hanımefendi tamamen pamuk istiyor sanırım ama öyle yok. Civilde var bi orda görmüştüm. Ama üşütür bence. Bide woolnut var. O da çok pahalı. Ben de en ince elyaflısından lcw den aldım. Minikuzu
Msglm Mihrimah61 ay ne iyi fikir teşekkürler, kendi çorabımız olmasa bile bedeninden büyük bir çorap hiç fena olmaz geceleri, çünkü bende çorapsız yatıranlardanım☺️🙏
nursocum dygcm bende tulumla yatırıyorum küçükken battaniyesini beşiğin üzerine seriyordum merkezi sistem ama son kat bazende ince giydirip ayrı bi elektrikli soba yakıyordum çok küçüktü çünkü