Metehann Daha kontrolümüze gidemedik. Kan ilacına ve demir ilacına ne kadar devam ediliyo. 6 aylık bebeğim kan 5 damla, demir 3 damla veriyorum. Doktoruma da sorucam tabiki ama gidene kadar fikir almak istedim
Mlk33 Metehann 1 yaşına kadar kullanmamı zı söyledi saglık ocağında ki ebe canım biz 9 aylık olduk kan ilacı kabız yaptıgı için harnup pekmezi kullandım ben çok faydalı
Ceozip Metehann 5 ay 18 günlüğüz. 4.ay aşılarını olmaya gittiğimizde sağlık ocağının verdiği kan damlasını aldık fakat doktorumuza sormadan başlamadım. 4.ayda da doktor kontrolüne gitmemiştik. Doktorumuz bir sorun olmadığı sürece 4.ayda gelmenize gerek yok demişti. 5.ay kontrolüne gittiğimizde damlayı kullanayım mı diye sordum. Kullanmamamı 6.ayda genel bir kan tahlili yapılacak o zaman bakarız ona göre kullanırız dedi. Şu an sadece d vitamini kullanıyoruz. 3 yaşına kadar falan da kullanıldığını biliyorum.
Cerenaslan Metehann Benim kızım 7 aylık hala devam ediyoruz aynen sizin devam ettiniğiniz gibi. Ay da kontrol var kan alınacak değerlere bakılıp ondan sonra nasıl vereceğimize doktor karar verecek. Bildiğim kadarıyla bütün 9. Aylık bebeklere yapılıyor bu kan alımı
Ftsmhr Biz 10 aylık olduk hala devam ediyoruz . Kan damlamız microfer acean d vitamini pedia d 3 kan damlasını kilosu kadar veriyoruz
Metehann Mlk33 bizde kan ilacı kabız yapmadı hatta bebeğim cok severek içiyo. Sanırım bayaaa bi süre bu damlalar devam edecek, 🙄
Metehann Ceozip ben sağlık ocagında öyle dedikleri için doktora sormadım hiç. Kullanıyo benimki 4. Aydan beri kan ilacını. En iyisi bu ay bi sorim doktoruna
Mora @Metehann kan ilacı dediğiniz nedir demir ilacı dediğiniz ne acaba? İkisi aynı şey biz ocean microfer kullanıyoruz 1 yaşına kadar dedi doktor
Metehann Mora demir ilacı monovit d3, kan ilacının kutusunu atıp bi de üstündeki yazıyı kazımışım sıkıntıdan😄adını göremedim. Sağlık ocagı veriyo canım. Bizim ayrı ayrı
GoGirl Metehann 1 yasina kadar devam ediliyor bizde 10 damla bestiron veriyoruz kanina bakip dozunu ayarladi
Mora @Metehann Monovit D3 D vitamini canım demir değil, demir yani kan ilacı vegaferon yada ferrumdur. 🌸