Asafbugra 5 ay 3 günlük gece uykularimiz vardı oda gitti 😐 derdi ne skntısı ne anlamış değilim beşik sallandikca uyuyor yoksa ağlıyor diş mi acaba 🤔
Busrammesut Asafbugra 5 aylık olduk bizde 3 4 gündür aynı sorun bizde de var geceleri hiç uyumuyo ayagimda sallarsam uyuyo yanima yatırıyorum yarim saatte uyaniyo çıldırmak üzereyim ne derdi var bilmiyorum da ilk bebeğim
Aknmsr Asafbugra bu ataklar hiç bitmiyor her ay atak bizde 5 aylığız 2 Aydır kurtulamadık şu ataklardan allah yardımcımız olsun
Asafbugra Busrammesut benimde ilk gaz yapiyor kaka yapıyor herşey düzenli kilo alımı iyi atak mi diş mi anlamdm gitti
Busrammesut Asafbugra 4. Ay atağı yedi bitirdi bu ayda da mı atak var 😏 bizim dis galiba elleri hep ağzında altları beyazlaşmış ama bilmiyorum öyle mi oluyo diş çıkacağı zaman 2den beri ayaktayız bu saate kadar toplam 2 saat anca uyumustur o da ayağımda
Asafbugra Musatafamoms uyuyor ama saklamayı bırakınca ağlıyor geceler i saatlerce kendi başına uyumuyor
Asafbugra Seldauurlu91 atak haftası hesaplamada bakınca bugünlerde gosteryr 4. Ay atağı o kadar yaşamadık herhalde bugünlerde yasyrz
Busrammesut Aysgl0107 Allah sabır versin hem bebeklerimize hem bize çok yoruldum 4. Aydan beri huysuz
Busrammesut Aysgl0107 inşallah ya geçer ya daha zoru gelir büyüdükçe düzelir dediler daha kötü oldu 😂😂
Aysgl0107 Busrammesut Elbette büyüdükçe değişiyolar daha çok huy öğreniyorlar yaşadıkça görcez bakalım 😅
minecavusoglu bizde 5 ay 3 günlüğüz şu son günlerde hepden uykusu hafifledi uyumamak icin direnir oldu, tam anlamıyla benim uykularımda Haram oldu 😣 sizler başladınızmı Ek Gıdaya ?