Asyaninannesiii İkidr yaşıyorum gönderilerimi neden siliyorsunuz happymom??? Burası soru soranlarla dolu değil mi ? Bende uygulamanızı silerim o zaman!!! Saçma sapan şeyleri kaldırmıyorsunuz bel altı , özelini yazanlar bile var yani bunlara dikkat edin bence !!
Papatyaseverrrr Asyaninannesiii benimkilerdede silindi yaziyor gayet normal pozitif seylee yazsam bile anlamadim
Kuzeybusra Benimde normal gonderilerim yorumlarim happy momda da happy kids de de siliniyor masallah yazsam siliniyor anlamadim gitti 🤣 daha dogrusu silindi yazyor
Nick Papatyaseverrrr silindi yazdığında adminlermi silmiş oluyor? Birkaç kez bende karşılaştım ama hata falan vardır diye düşündüm.🤦♀️ Eğer adminler siliyorsa yaptıkları saçmalık 🙄
Papatyaseverrrr Nick valla eger uygulamada bi hata yoksa onlar siliyor kime gicik oluyorlarsa siliyorlar herhalde
NaimeYilmaz Sorun bu sanırım. Okuyabildiğinizde dönüş yapmanızı rica edeceğim sizden. Asyaninannesiii https://forum.mutlubebekleriz.com/d/192836-yorumum-silindi-olarak-g-r-l-yor
Asyaninannesiii Kızım da kepçe kulak olayı var dedim ne yapabiliriz diye önlem alalım diye yazdım salak insnlar var saçma sapan yorumlar yapmışlar sonra silindi diyor
Deletedmom3 Asyaninannesiii Postların duruyor kuzum silinmemis 😚 Silinicek olursa sana bunu bildiriyorlar zaten 🌸 Silindi yazdığında sayfayı yenilemeyi dene düzelicektir 🌸