Defnelihayat Kızlar türkiyede bu damladan kullanıp da çok memnun kalanlar var bende fransadayım kendi imkanımca araştırdım ama bulamadım bu damlanın yurtdışında satılanı var mı acaba yurtdışında yaşanlar arkadaşlar yardımcı olurmu bana
ask Defnelihayat Ben anneme getirtmistim doguma gelirken ama hic kullanmadim gerek kalmadi. Turkiye’den biri gelecekse ona getirtebilirsiniz belki
dodo Merhabalar. Maalesef bir bilgim yok. Ne için bu damla? Süt içinse eğer internette okuduğum gibi, size başka bir tavsiyede bulunabilirim. Almanya’da bu damla var umarım Fransa’da da vardır. Agnus castus d12
Defnelihayat dodo bu damla süt arttırmak içinmiş kullanan herkes hemen hemen sütünün arttığını söylüyor
Chngrbykkya Icerisinde sodyum benzoat var madddeyi ve zararlarini internetten arastirip kullanin lutfen ben aldigim gun doktum lavaboya
Defnelihayat Zorzeynoo ben Lyon tarafindayim aramizda 5 saatlik yol var uzak Paris bizim buraya canim
Sibellaa Defnelihayat hepsi burada nın yurt dışı kargosu var diye biliyorum 50 tl ürünün fiyatı bi bakın isterseniz olmadı n11 e bakın