ZeynepDemirCaglar Ne yapmam gerekiyor süt dedıler yapıyorum daha fazla akıyor çayda denedım oda olmadı
Mervee98 ZeynepDemirCaglar sütünle silince geçmesi lazım göz damarlarında tıkanıklık olabilir bi tanıdığımın iki çocuğundada vardı ameliyat oldu
EmineGneDemir ZeynepDemirCaglar canım süt ve çayı doktorlar önermiyorlar vücudunu sabunla yıkıyor Musun peki ?
EmelGl ZeynepDemirCaglar canım daha cok yeni geldi arkadasımın basına bebeğinin göz pınarları doğuştan kapalıydı özeldeki doktoru antibiyotik vermiş (ağızdan) ve masaj yap zamanla düzelicek demiş ama bir düzelme olmadı devlete götürdüğünde çok kızmış dr lar 8 günlük bebeğe ağızdan antibiyotik verilmez diye. Velhasıl devlet hemen yatış verdi 5 gün yattı damar yolundan ilaçla iltihapı kuruttular. Şimdi kucağında sağsalim. Allah sizin bebeğinizede sağlık versin 🙏
Mrymrn ZeynepDemirCaglar yeni doğanlarda göz damarları tıkalı olabilirmi temizlenmiş elinle göz kenarına masaj yapabilirsin demişti doktorum bana
ZeynepDemirCaglar EmineGneDemir Sabunla yıkadım geçen hafta ondan beri böyle oldu Bıraktım sabunu Canm
EmineGneDemir ZeynepDemirCaglar Benim arkadaşım da tam tersi sadece şampuan kullanırken olmuş doktor sabun önermiş
Mervee98 ZeynepDemirCaglar ihmal etme o zaman geçmiyosa tıkanıklık olabilir ne olur ne olmaz götür bence en kısa zamanda müdahele edilir en azından hem bebişede yazık
ZeynepDemirCaglar [bilinmeyen] damla verdi dr ama bu yuzds gitmedim dra bi damla varya hani gozu burnu temızlıyor onu kullanıyrm Çapak bu gozlerını açamıyor ama sarı da akıntı var ney acaba
Mine ZeynepDemirCaglar aynısını yaşadık cnm çapak akıntı vardı hergün her gözü aktığında ılık suyla gözünü temizleyip daha sonra sterilli gazlı bezle silip Doktorun verdiği damlayı kullandım çok şükür geçti ama uzun sürdü yinede inşallah geçer seninkide
Duygue ZeynepDemirCaglar süt damlatmak iyi değil diye biliyorum canım tobrased damla veriyodu doktor iltihap için
Zeynepeymen ZeynepDemirCaglar canım göz kanalları tıkalı cocunun kızımdada aynu sorun vardı doktorumuz düzenli masajını yap yoksa amelıyata kdr gider gözüne hortum sokup acarız dedi o korkula düzenli yaptım ve sükür gecti ihmal etme sakın