rumeysa12-kara merhaba hanımlar 5 ay 23 günlük bir oglum var 6800 kiloda cok zayıf ne yapsm kilo alır tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz uykusu cpk az gece gündüz az uyuyor ne yapabilriim nolur acil yardım edin
Sarisey rumeysa12-kara doktorunuz nasil yonlendirdi bilemiyorum ama bana kilosu normal geldi. Benim ikizlerim 6.ayinda 6kiloydu normal demisti doktorumuz. Tabi premature dogmalarinin bi etkisi var mi bilemiyorum. Sikmayin caninizi bir anda toplayiveriyorlar
rumeysa12-kara 3450 doğdu canım ilk hafta baya kilo kaybetti ilk ay da kilo almamıştı dün doktor evet zayıf kilo almamış dedi ama alt sınırda degil normal ama alsa iyi olurdu dedi
rumeysa12-kara o kadar sey yediriyprum 2 ayda sadece 800 gram almıs 2 ay oncede zaten 6150 ydi kilosunu şimdi 800 olmus birde kıyafetleri de çıkınca hic almmaıs gbi
rumeysa12-kara Sarisey evet canım alt sınırda degik üst sınırda degil ortada ama yine de zayıf cogu bebekler 2 3 aylıkkıken bu kiloda
Anstzist Bence haline şükret şuan 9 aylık olmak üzereyiz 7,5 kilo ve ne yedirdiysen kiloalmıyor. Kafayı yemek üzereyim az kaldı 😔 psikolojim bozuldu