Cfmrtt Bebeğim sekiz günlük ve göğsüme geldiği zaman emmiyo sagiyorum biberon ile iciyo sutumden.eds hortumu anne göğsüne yakınlaştırıe diyorlar kullanan deneyen kullanıp deneyip başarılı olan var mı 😞
Kevss Cfmrtt ben kullandım gayet pratik oluyor ucuz bir biberon alıp ucunu genişletmiştik içinden hortumu geçirip memeyle birlikte veriyordum ama emmeme sebebini bulmanız gerek dil/dudak bağı mı var, yanlış pozisyonda mı tutuyorsunuz yoksa başka sebep mi
Ccansuu Cfmrtt eds hortumu genelde sütü artırmak için yapılıyor diye biliyorum bebeğiniz biberona alıştığı için emmek istemeyebilir sık sık ten teması yapın Farklı pozisyonlarda ayakta gezerek emzirmeye çalışın bir de ing da emzirenanne var gönderilerini incelerseniz çok yardımı dokunacaktır 🌱
Gin Cfmrtt eczane ve medikallerde var malzemeleri. Daha küçükken memeye döndürme şansınız çok yüksek mutlaka deneyin.
Kevss Cfmrtt Facebook kullanıyorsanız emzirme akademisi diye bir grup var oraya üye olun çok daha doğru bilgiler vereceklerdir size
Ccansuu Cfmrtt sıkmayın canınızı her şey bir şekilde yoluna giriyor bende sizin gibi çok evham yapmıştım kızım prematüre doğdu ememiyordu biberonla sağıp veriyordum ama iki aydan sonra tamamen memeye döndük biberonu ağzına almadı sizin gerginliğiniz bebeğe de yansıyordur rahat olun keyifle emzirmeye çalışın o da hissedecektir 💫🌸
Kevss Cfmrtt o zaman öncelikle rahat olun(bana bunu diyenlere çok sinir oluyordum:) ) hepsi geçecek zamanla bebeğinizi tanıdıkça rahatlayacaksınız. bol bol ten tene temas duşta emzirme önerebilirim benim bildiklerim bunlar. Dil dudak bağı ve emzirme pozisyonları için internette bilgiler mevcut instagramda da emzirme danışmanlarını takip edebilirsiniz