Arkadaslar merhaba. Bebegim 3 aylik sukur. Gecen hafta cuma sol gogsum sanirim mastit olmustu. Damar damar sislikler top gibi sislik vardi ve asiri agrim vardi. 2 gun icinde sukur emzirme ve sagimla gecti ama sutumun cok azaldigini hissediyorum. Iki gogusten toplam 60 cc zar zor ciktigi oldu ki persembe gunu 150 cc cikmisti 🥺 o gunden beri ebebekten alinan malttan tukettim. Galactaco damla tuketiyorum. Findik yiyorum. Hurma yiyorum. Tarcinli sut iciyorum. Bugun bulgur pilavi yapip bol kimyon ile bulgur pilavi ve kofte yedim. Yulaf, hurma, muz ve sutu shaker ile karistirip tukettim. Normalde cok sicak su ile yikanmayi sevmem ama banyoyu dayanabilecegim kadar sicak su ile yapiyorum. Bebegime bi sabah uyandiginda bi ogle uykusuna yatirirken bir de gece uykusuna yatirirken mama yapip veriyorum. Onun haricinde hep emziriyorum. Ogle uykusuna ve gece uykusuna yatirdigim zamanda da sagim yapiyorum yine sutumu arttirabilmek icin. Isi falan da bosverdim resmen yeter ki sutum artsin. Gecen hafta bir iki olaya cok icerlemistim onlara bagli azaldigini dusunuyorum. Baska ne yapabilirim ben sutumu arttirmak icin?