Kucukprens_16 3 ayligiz sebepsizce ağlamalar yaşıyoruz.emziriyorum, altı temiz,gazını çıkarıyor ama yinede durmuyor.tum gücüm tükendi 😔
Bebek2020 Kucukprens_16 benim bebeğimde 3 ay 12 günlük. Atağın 6. günündeyiz ama sanki bugün sakindi. Diğer günlerde ne uyuyor ne duruyordu. Uyusa bile beş dk sonra çığlık atarak uyanıyordum. KUcağımı istiyor alıyorum yine ağlıyordu.
FadimeCigdem Kucukprens_16 Benimde bebeğim 3 ay 22 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz bazen sabrım tükeniyor ama geçicek diye motive ediyorum kendimi inşallah geçicek bu günlerimiz🤲🏻
Nur1126 Kucukprens_16 nedir bu atak olayı ? Ben bilmiyorum nedir nasıl olur nasıl biter neden olur biri beni aydınlatsın
Elifim_derinim Allah yardımcınız olsun koyduğum yerde duran bebek ne yerde ne gökte durdu psikolojim alt üst oldu en uzun atak 4.ay atağıymış😬
Bebek2020 Kucukprens_16 eline çıngırak verin. Bu aydaki bebekler keşif yapmayı severler çevreyi dikkatle izlerler oyüzden evde daha önce girmediği yada çok az girdiği odaları gezdirin.
Kucukprens_16 Nur1126 bende anlamış değilim,belli dönemlerde bebeğim aşırı huzursuz,ne yaparsam yapayım hep ağlıyor susmuyor.bakiyorum atak haftasında diyor.