mozaik Merhaba Uyku tulumu kullanan var mı? 8 aylık bebeğim üzerinde örtü tutmuyor . Uyku tulumu alayım diyorum karar veremedim. Woolnat markası var çok pahalı ama kullanıp memnun kalan var mı ?
Momteacher mozaik alırken woolnatı da araştırmıştım ama ben halo sleep aldım,halo da biraz pahalı ama değiyor 2yıldr kullanıyoruz bu yıl da kullanırz,
Karsimasaldakikiz Kızıma civilin uyku tulumu hediye geldiği için ben almadım ama lcw ninkiler iyi diye çok duydum. Hatta pazar günü alışverişe çıkmıştık tulumlara da baktım güzel görünüyordu 1.7 tog ve yüzde yüz pamuk. 90 liraydı. Yedek alabilirim diye düşündüm. Daha fazla paralar vermeye değmez sanırım şu hayat pahalılığında.
elvinmasal Ben geçen sene e-bebek uyku tulumu kullandım ,geçen sene bebekti yatmadan önce altına uzun kollu penye alt giydirdim,üstüne de uzun kollu zıbın öyle yatırdım ,tog değeri 1,5’di bu sene de e-bebekten almayı düşünüyorum
mozaik elvinmasal teşekkur ederim tog degerine bakmam gerektigini bilmiyordum. Aydınlatıcı oldu. Klima ile ısınıyoruz gerći biz. Kalın almam lazım sanırim
Disisel Mertoglan evinizin sıcaklığına göre alacağınız tulumları değerleri. Bu degerlere göre ince kalın ayrımı oluyo. Kaç derecede kaç tog değeri olmalı ysziyor tablosunda
mozaik Disisel biz klima ile ısınıyoruz geçen sene 25 derece de tuttuk oda sıcaklığını. Tog degerini bakarak alcaz o zaman.