Mirage91 merhaba kızlar, ben kahverengi gözlüyüm eşim yeşil gözlü. Bebeğim 6 aylık sağ gözünde küçük bi köşede kahverengi tonu var, sol gözüde böyle. İlk doğduğunda masmavi gri gibiydi şimdi böyle ne olur sizce bu durumu yaşayan anneler ❤️❤️
Sevgilimmm Mirage91 oyyyyy maşallah . Renkli olabilir gibi. Benim bebeğim kahverengiz doğduğundan beri koyuydu
Nes94 Mirage91 göz rengi erkenden dönmeye başladıysa yeşil kalmaz gibi geliyo bana. Yandan bakınca bebeğin göz rengi kahvelik varsa ya ela olur yada kahve rengi yeşil kalmaz gibi geliyor. Benim yeşil eşimin ela 8 aylıkken daha göz etrafında mavilik vardı ama yeşile dönecegi belliydi 14 aylık hala çok ince mavimsilik var ama net yeşil gözü
Mirage91 Nes94 Baya uzun sürüyor göz renklerinin dönmesi. Sağ Köşede bi kahvelik oluştu ama solda hala bi gelişme yok 9-12 aya kadar sürüyormuş oluşmaları
Sevgilimmm Mirage91 7 ay 25 günlük. bu saatten sonra bizimkisi değişmez 😂baba renkli gözlü ama bana çekmiş kızım 😂
Hayat63 Mirage91 maşallah çok güzel gözleri var keşke atmasaydın canım ya nazar olur valla kem göz çok maalesef maşallahta demezler Allah korusun🧿
demirboy Mirage91 ben mavi eşim ela bebeğimin gözleri koyuydu zamanla açıldı mavi oldu. Sanırım koyulaşıyorsa kahveye döner
Mirage91 demirboy Bizimkisinin bi köşesi kahve sol gözü, sağ gözünde henüz yok gerizekalı kaynanama sinir oldum benim saçlarım kumral kızım doğduğundan simsiyahtı saçları kumral oldu bana benzetmemek için kınalı diyor 🤣🤣🤣 gözleri diyorum ki kahve olacak yok diyor bizim gibi olacak her şeyi kendilerine benzetiyorlar sinir oluyorum dudakları benim gibi olacak yatışı benim gibi sanki kendi doğurdu o kadar iyi insandı ki çocuk olunca çok değişti bir birimize ters gidiyoruz çocuğun ateşi yok ne zaman gitsek ateşi var diyor salak karı