minikbirbal Kızlar 6. Ayımıza girdik sütüm önemli derecede azaldı emmiyor bebeğim. Mama takviyesi yapıyorum ama hipp tadını pek beğenmedi sanırım zorla içirdim hep sonra sma kullandım onu çok severek içti ama sanırım içeriği değişmiş daha da cesaret edip alamadım. Son olarak Aptamil denedim ama oda şeker içeriyor ileride kilo problemi oluyor gibi söylemler var. Sürekli değiştirmek istemiyorum tek bir mama da kalmak istiyorum. Bebelac Gold nasıl acaba kullanan annelerimiz yardımcı olabilir mi 🌸
TalentedMom minikbirbal ben hipp combitic kullanıyordum 2 numarasını içmedi oğlum bebelac golda geçtim gayet iyi
Karanimom Bebeğim 53 günlük, mama meme gidiyoruz.İlk ay Bebelac kullandık biraz gaz problemi yaşadı. 20 gündür Gold a geçtik, Gold ile gaz sorunu kalmadı ama fermente olduğu için sindirimi daha kolay daha sık acıkıp daha çok tüketiyor.
minikbirbal Karanimom gaz problemimiz kalmadı bizim zaten ama bu da önemli bi durum sürekli acıkması uykusunu da etkiler 😞 hippte kalıp alıştırmaya mı çalışsam bilemedim
Karanimom minikbirbal gece uykusunu etkilemedi, gaz sancısı olmadığı için daha rahat uykuya geçiyor daha sakin ben öyle gözlemledim