Fatmasya Pinardefne yok sallamayınca asla uyumuyor yatıyor biraz oynuyor sonra ağlıyor kucak istiyor 😞
Mel-sin Fatmasya O değil de, bebeğim uyumadigi için ben de dinlenemiyorum ve hep emmek istiyor. Öyle olunca da Yetmiyor. 40 gündür anne sütü olarak gidiyorduk sadece. 2 gündür mama da vermeye başladık maalesef.
Fatmasya Mel-sin benimkide bu aralar gece emmek istiyor göğsümde süt kalmadı artık promalt içmekten midem bulanmaya başladı
Fatmasya Noyanefe aç olması imkansız yetmiyor diye düşündüğüm zamanlar emdiği sütleri geri çıkartıyor bazende sağdığım sütleri ısıtıyorum içiriyorum 😞
Selim2011 Fatmasya Karanlkta uyutmayı dene benim oğlumda öyleydi bugun bende ısıgı kapattım eme eme uyudu
[silindi] Fatmasya Kızım 8 ayına girecek 1 haftadır böyle. Gündüz uyumuyor pek 1 saat ancak. Gece uykusunu 1 2 ye çekti. Normalde 10da uyurdu. Tabi bu zamana gelene kadar çok değişti uyku saati. Gelip geçici sizinde öyledir biraz sabır annesi. Birde çok sallamayın lütfen. 💐
Asilinannesiii Bende oğlum uyumadığı zamanlarda banyo yaptırıyorum suyuyla uyur der kayınvalidem o zaman rahatlayıp gevşediğinden uykuya dalması kolay oluyor gaz sancılarımıza da çok iyi geliyordu
Fatmasya Asilinannesiii banyo yaptırınca hiç uyumuyor cin gibi oluyor arkadaş çözemedim ben bu bebişi
Asilinannesiii Muzun kabuğunu kaynatıp suyunu içiriyorlar bi ara bizimki de uyumadığında eşim araştırmıştı siz de bi araştırın isterseniz inşallah düzelir uykusuzluk zor gerçekten