Prensannesiiii170620 Kızlar aranızda anason kullanan var mı bebeğine uyku için iyi geldiğini duydum doğru mu…. Kullananlar varsa nasıl veriliyor bebeğe bilgi verirseniz sevinirim
Busrammesut Prensannesiiii170620 uyumayan bebek hiç bi şekilde uyumuyo canım bende denedim ilk gün uyudu biraz ikinci gün verdim uyumadı uyumayacak olunca ne yaparsan yap uyumuyolar
BenMathilda Prensannesiiii170620 Bebeklere nu tarz ürünler zararli. Evet, uyutur ama ona zarar vererek. Bagimli yaparak.. Anason almadan uyuyamamaya baslayabilir.. Ozellikle 6 aydan kucukse bebeginiz, anne sutunden veya mamadan baska ürün doktor onermedikce vermemelisiniz..
yigit57 Prensannesiiii170620 😳 bebeğe bitki çayı mı hemde anason. Yok artık gerçekten veriyorlar mi ?
Gzmbzks Prensannesiiii170620 Ben veriyorum ama uyku için değil çok aşırı gazı karın ağrısı olduğu zamanlar bir saat içerisinde gazını rahat rahat çıkartabiliyor rahatlatıyor. Aktardan aldık biz yarim cay bardağına yarim cay kaşığı atıp kaynatiyorum soğuyunca iki uc çay kaşığı iciriyorum
Busrammesut Prensannesiiii170620 rezene kimyon anason hepsini demledim 2 3 çay kaşığı verdim rezene kimyon gazını aliyodu anasonda uyku yapar diye vermiştim öyle
Gzmbzks Valla karşı çıkanlar lincleyenler olcak belki ama kimse kusura bakmasin biz küçükken annelerimiz bize az vermemiş anasonu. Ilaç kullanmaktan daha iyidir bence sonuçta gazini rahatlatıyor
Prensannesiiii170620 Gzmbzks ay gaza iyi geliyorsa kullanırım zaten bebeğim gazdan uyuyamıyor kıvranıyor
Prensannesiiii170620 Gzmbzks inşallah bizdede etkili olur canım. 3 ay 21 günlük daha az sorunu devam ediyor anasonla rahatça kendi çıkarabiliyor mu
Gzmbzks Prensannesiiii170620 Evet canım baya baya alttan çıkarıyor biraz geçtikten sonra. Basta bende karşıydım kızıyordum ananemlere ver ver dediklerinde sonra insan çaresiz kalınca mecbur denemek istiyo