Yeniannesi Kızlar doğum yapalı 3 ay oldu hala adet görmedim bu normal mi sizce ve emziriyorum sadece emziriyorum mama takviyesi falan yok sizler ne kadar surede oldunuz
Damlakurutoprak Yeniannesi ben 4 ay sonra oldum 5. Ayda olmadım 6 da tekrar oldum yani düzene girmesi 7. Ayı buldu canım
saress_mom Yeniannesi Tam 40 gün sonra olmuştum . Ama emzirmem düzenli değildi emzirme döneminde geç gelebiliyor
Yeniannesi saress_mom çok fazla emziriyorum yani düzenli ve çok emiyor bebeğim muhtemelen o yüzden olabilirmiş
Damlakurutoprak Yeniannesi normal kanama şeklinde ama çok şiddetli oldu doğumdan sonraki ilk reglim şuanda doğumdan öncekilere göre fazla oluyo hatta ağrı kesicilerle duruyorum normalde hiç kullanmazdım
Svgamore Bende doğum yapalı 55 gün oldu hala kanamam var normal doğum yapmıştım, korkuyorum bi sorun mu var diye. Pazartesi doktoruma gidicem
Yeniannesi Svgamore 40 günden önce bitmişti benim de ama için rahatlaması için fene de bi git bence 55 gün uzun olabilir
Svgamore Bende doğum yapalı 55 gün oldu hala kanamam var normal doğum yapmıştım, korkuyorum bi sorun mu var diye. Pazartesi doktoruma gidicem