Bekeb Patates kabak havuç yoğurt muz elma tadımlarını yaptık 3 gün kuralıyla . Sebze çorbasıda içtik . Şimdi ne yapmayalıyım ne vermeliyim öğün yapabilir miyim nasıl yapıcam yardımcı olun lütfen😔😔
iki_prens_annesi_ Bekeb ne kadarlik canim bebegin tadimlar bittiyse yapabilirsin ben bugun basladim öğünlere aksam ustu corba verdim oglende muhallebi verdim benimde fikre ihtiyacim var degisik tariflere
Rbia Bekeb peynir verebilirsin. Yoğurt çorbası yapabilirsin. Kabak yemeği yapıp üstüne yoğurt döküp ezerek yedirebilirsin. Avokado verebilirsin muzla beraber.havuç çorbası yap. Balkabağı ver 3 gün kuralına göre sonra çorbasını yaparsın. Armut verebilirsin sonra kereviz denersin. Onun çorbasını yaparsın. Böyle gitceksin canım.
iremceren Bekeb bal kabağı, yumurta, peynir falan tadımına devam edebilirsinzi. Brokoli, karnıbahar, pırasa falanda artık mevsimi bunlarında tadımına devam edebilirsin sonra birleştirmeli yemek yaparson mücver yaparsın gibi gibi
Bekeb iki_prens_annesi_ 5 ay 27 günlüğüz canım 2 hafta oldu başlayalı. Nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok 😔 tasım başka ne verebilirim ? Peynir falan ?
Ssultannn Bekeb mesela bebek bisküvisi labne yada kendin de yapabilirsin lor peyniri yumurta sarısı pekmez falan karıştırıp verebilirsin irmikli meyveli muhallebi falan yapabilirsin zaten daha 5 buçuk aylık hemen hemen yapabileceğin çokta çeşit yok büyüdükçe artar menüsü 😌
iki_prens_annesi_ Bekeb peynir degilde yogurt olabilir lor peyniri yapabilirsen olabilir her meyveyi taddirabilirsin her sebzeyide ayni sekilde pekmez verebilirsin yumurta sarisi alerjisi yoksa 3 gun kurali ile bi dene
iki_prens_annesi_ Bekeb ilk etapta yarısında yarisi yani yumurta sarisinim ceyregi daha sonra yarisi daha sonra yiyebilirse tamami yiyemezse zorlamayin egerki alerjik reaksiyon gostermezse ki insallah göstermez ilerde pekmez labne vesaire de eklersiniz
Bekeb iki_prens_annesi_ çok teşekkür ederim. Pekmezi nasıl veriyoruz peki yumurta yanına labne yanına pekmez mi
iki_prens_annesi_ Bekeb yumurtayi catalla ezin bi tatli kasigi pekmez 1 tatli kasigi da labne bu sekilde verebilirsiniz
Bekeb iki_prens_annesi_ pekmezli labneyi tadım yaptırmadan mı veriyim? Yumurta pekmez labne karıştırıp mı veriyim