Esra3428 [bilinmeyen] Sağıp ne kadar çıktığını görebilirsiniz. Böylelikle yetip yetmeyeceğini anlarsınız bence.
FatmaAhmet [bilinmeyen] göğüsleriniz terbiye olmuştur büyük ihtimal. Benimde ilk günkü gibi dolmuyor yumuşak bende sizin gibi düşünüyordum ama araştırdığım da göğüslerin terbiye olduğunu öğrendim. Bebek doyuyordur sağmak ile sütün var olup olmadığını anlayamazsınız kilo takibi ile ancak anlaşılır
Zeynopd [bilinmeyen] sıvıyı cok tukettiğinizde göğüsler sertleşiyor. su yönünden daha bol oluyo süt ama bu durum azlıgını çoklugunu göstermez merak etmeyin. siz her şekilde her durumda emzirmeye devam edin ve sütünüzün yettiğine inanın. ben cuk cuk emmediğini düşündüğüm zamanlarda hemen kuru meyvelerden komposta yaparım mesela. Süt arttırıcı şeyler tüketin. Bi zaman sonra gögüsler terbiye de oluyo gerçekten. Taş gibi olmadan da süt üretimini mekanik olarak yapıyolar. 5 dakıka sonra çekiştirmesine de sebep gaz olabilir. Bu gibi durumlarda omzunuza dayayıp bi gazını cıkartın ve emzirmeye devam edin bence.
Sareninannesi Aç olsa ağlar elini filan emmeye çalışır. Bebekler büyüdükçe kuvvetleniyor ve daha iyi memeyi çekebildiği için süt çok fazla akıyor dolayısıyla emme süreleri azalıyor. Siz kakasını yapıyor mu ona bakın eğer doyuyorsa yapıyor derler. Zaten aç bebek huysuzluk çıkarır
Ceycey35 [bilinmeyen] memeler ilk zamanlar sertlesir sonra rutin olarak süt akışı olduğu için yumuşuyormus çünkü benimde ilk zamanlar taş gibi oluyor acıyordu simdi eser yok yumuşakta olsa süt taşıyor ama bebegim sürekli emdiginden akşam olunca galiba sütüm azalıyor çünkü çekip çekip sinirleniyor yani nerdeyse yarim saat geçmeden meme veriyorum her istediğinde az az emip uyuya kalıyor yerine koyuyorum geri uyanıyor 🤔
FatmaAhmet [bilinmeyen] boş değil aslında bebek emdikçe o süt daha da fazlalaşıyor herşey emmekte bitiyor sütünüze güvenin❤️
Xiamei Bebeğinizin çişli ve kakalı bezlerini takip edin. Günde bir lira boyutunda kaka yapıyorsa yada günlük margarin ağırlığında çişli bezi oluyorsa doyuyor demektir. Sağdığınız süt sizin ürettiğiniz süt değildir. Makina az bir kısmını sağar. Bebeğiniz emdikçe süt üretiminiz artacaktır. Meme terbiyesi olmuşsunuz anlaşılan ❤️Bolca sıvı tüketin . Araştırmalarım hep bu sonuçlara bağlı.Bizde dört aylık olduk hala göğsümde uyuyo yavrum☺️
pnrdncr [bilinmeyen] göğüsleriniz artık bebeğinizin ihtiyacı kadar süt üretiyor, bebrğiniz nr kadar çekiyor ihtiyaç duyuyor onu vücut artık biliyor:) sağarak değil kilosunu takip ederek doyduğunu anlarsınız. Kendinizi psikolojik olarak etkilemeyin :)
pnrdncr [bilinmeyen] oğlum 7 aylık oldu hala arada fışkırıyor. Çok dolu olup çok şiddetli çekince oluyor sanırım. Çekip ucunu birkaç saniye tutunca geçiyor.
Xiamei Makbuss göğüsler yumuşadıysa ve artık eskisi gibi sık göğüs pedi değiştirmiyorsanız, bebeğiniz emdiğinde süt geliyor ve göğüslerde sızlama , sertlik olmuyorsa meme terbiye olmuş demektir🌹
Makbuss [bilinmeyen] benimde bugun oyle ya acayip kafama taktim mamada mi versem diye sizde nasil durumlar
Makbuss [bilinmeyen] emmiyor da iste cok emmek istiyor bazen oyuzden doymuyormu acaba dedim bende mama taraftari degilim biyandada ya acsa diyorum Allah yardmcmz olsn insallah duzeliriz