Pinardefne 8. Aya bir kaç gün kaldı ben hala kıymalı birşey vermedim bebegime verenler nasıl veriyorsuunuz ne şekilde vermeliyim
Papatya Pinardefne 7. Ayında vermeye başladık. 1 ceviz büyüklüğünde kıymayı sebze yemeklerine katıp veriyorum
Janss Pinardefne Çift çekin olması gerekir . Pütürcüklü yutabildiği için önce kavuruyorum sonra çorbasına ekliyorum .
Elff Pinardefne 8ay 16 günlük çift çekim yaptırdım yağsız pişirdik küçük küçük bölüm buzluya attım yemeklerine az az koyuyorum bazen kahvaltıda kıynalı yumurta bazen ıspanakta patatesle falan pratik
habibe_omerasaf Papatya nasıl kokuyor mu pekii😐 açıkçası kırmızı ete karşı çok hassasm nadir yiyorum nasıl yapıcam nasıl vericem bebeğime diye düşünüp duruyorum🤦♀️
Papatya habibe_omerasaf zaten yemeğine az miktarda koyduğum için koku almıyorum. Sadece kasaptan ilk aldığımız zaman biraz koku oluyor ya maske takacaksınız ya da eşiniz anneniz falan yapacak 🙈☺️
Elff habibe_omerasaf hayır mesela bu gün ıspanak havuç patates sopan pirinç kıyma yedi hepsini küçük küçük doğradım verirken gözüme büyük gözükenleri biraz daha ezdim ama pütürlü yemeye alışmaları lzım yavaş yavaş
habibe_omerasaf Papatya annem uzak maalesef eşimde bir muhallebiyi geçen gün beceremedi sağolsun 😌 Yine ben yapıcam artık napalm onlar yesinde 🌸😊 Çokk teşekkür ederim bu arada cevabınz için🧡
Sltnbl2018 Pinardefne kıymayı kavurdum az zeytinyağı ile üstüne havuç rendeledim su koydun az bişey pirinç ekledim sonra da yoğurt ekledim yoğurtlu kıymalı havuç çorbası yaptım 😂
habibe_omerasaf Elff anladım kaç aylık peki bebeğiniz bende hsla pütürlüye alıştırmaya çalışıyorum oldukça zorlanıyorum 🥺
Gurbettebianne Pinardefne ilk zamanlar çorba. E yemeklere koyarken blendır yapardım oda yiyemediği için değil bişe olcak Boğaz’ında kalacak diye korktuğun içindi .zamanla blendır yapmamaya başladım ve hep çift çektirdim . Suan 1 yasına çok az kaldı valahi normal bizim kıymaların boyutunda veriyorum ☺️
Pinardefne Gurbettebianne bizimde çift çekim de ilk gün cok az kavurup corbasına katmak istiyorum bebek tarhanasını cok seviyor onunla versem agır olurmu
Gurbettebianne Pinardefne yok canım ya sonuçta yeri geldimi kuymağı bulgur pirinç çorbasından koyduk. Tarhana çok vitaminli maşallah ne güze annesi Yesin afiyetle ☺️😋