Güzel anneler biz 3+1 ev aldık taşındık eşimde dediki madem sırf kızımızın odası olsun diye bu evi aldıysak artık yavaştan odaları ayıralım dedi haklıydıda kızım 13 aylık
7 aylık olana denk anneyanı beşiğinde yatıyordu. O ara baya bi ateşlendi babayı şutladık oturma odasına kızımla koca yatakta yatıyoduk😂 ilk 2 gün çok zordu hatta gece dayanamayıp kızımı aramıza alıyodum Bizim oturma odamızda köşeli koltuk var oturma odası diyorum ama biz büyük salonda oturuyoruz gündüz uykularını köşe koltukta uyur Genelde köşe koltuk açılıyor 2 gece ardından açtım gri köşe koltuğu oldu sana kocaman yatak gece 6 7 kez uyansada yanına yatıyorum emziriyorum dalınca emziği veriyorum ağzına kendi odama geçiyorum 2 3 kez de eşim gidiyor ayağında sallıyor geliyor gece odaya sorun şu ki kendi yatağını sevmiyor😂 baza almamız lazım 2 3 ay sonra alırım heralde inşallah onu sever🥰 montesseri yatakda düşünüyorum aslında bakalım nasıl olucak☺️
mutlu anne mutlu bebek kavramınada kesinlikle inanıyorum sabahları uyanınca kapılarımız açık zaten direk baba yada mama diye söyleniyor alıyorum yanımıza oyun oynuyoruz🥰
3 4 ay sonrada işe başlayacağım bu ayırma işi tamda zamanında oldu hem🥰