gknrylmaz Bebeğim 9 gün sonra 3 aylık olacak ama 2-3 gündür baya huysuz karnı tok altı temiz ama huysuz ağlıyor sürekli. Akşam saatleri de dahil genel de gün içinde daha fazla ama. Acaba yaşayan var mı bu durumu. Not; kolik değil
DamlaTa gknrylmaz canım atak döneminde olabilir mi bak bi istersen google da hesaplamaları var. Bi ara benim bebeğimde öyleydi 2 aylıkken sütekli ağlıyodu uyumuyodu kucakta gezerken sorun yoktu. Babası yüzüstü yatırdı tabi yanında bekledik bizde poposunu biraz diktik öyle rahat uyuyorduuyudukcada huysuzluğu geçti. Sanırım gazı oluyo poposunu dikince rahatlıyodu cocuk
Atomkarinca gknrylmaz benimkide öyle 2 ay 20 gunluguz yalniz değilsin hoş biz ilk 1 hafta dışında hep huysuzdu ama artık gündüz uykuları azaldığı için oyalamak daha zor tüm günüm onu memnun etmekle geçiyor
Seremet58 gknrylmaz 2 ay 11 günlük oğlum ve son 3 haftadır aşırı derecede huysuz sürekli kucak istiyor mama veriyorum doymuyor ağlıyor gece uykusu azaldı neredeyse saatbaşı kalkıyor gündüz uykusu eskiye göre çoğaldı önceden yarım saat zor uyurken şimdi 2 saate yakın uyuyor
gknrylmaz Bngvrk evet bu ara öyle kucakta hiç bi sıkıntı yok gezerken ama oturduğum an ağlıyor kucakta artık zor geliyor ağırlaştığı için
gknrylmaz Atomkarinca bende öyleyim gündüz uyuyor ama yine akşam 9 a kadar oyalama çabasındayım acaba diyorum bi ağrısı falan mı oluyor
DamlaTa gknrylmaz ben omzumda kucağımda uyuduğu zamn yüzüstü yatırıyodum kafasını yan cevirip, iyice daldıktan sonra da sırt üstü yatırıyodum. Muhtemelen gazı var yavrunun o rahatsız ediyodur
Seremet58 gknrylmaz aslında bebeklerin alışkanlığı 4. Aydan sonra başlar derler ama benim ki akıştı galiba gerçekten kucağa 🤦🏻♀️ Kucağımdayken uyuyor hiç sıktın yok yerine yatırıyorum anında uyanıyor bir an önce bir düzen olsun istiyorum Allah yardımcımız olsun bütün annelerin 🤲🏻😊