Slncic Minikpirincim offf offf 2 aylık kızım benim de öyle bıraktım bende tek göğüs çalışıyoruz. Ama bi göğsün göğsum küçük kaldı 😐😐
MayneymisAltintop Ay benimkiside öyle.internette şey okumuştum bebekler karnımızda kalp atışını dinleyerek büyüdükleri için sol göğsümüzü emerken kalp atışımızı dinlerlermiş. Pozisyon değiştirerek sağ memenizi verin birde. Bana çok mantıklı geldi 😊
Minikpirincim Nazyavuzalp uretir . Bu durum sutle alakali bir durum degil sakir sakir olsa da emmek istemiyor . Memenin kuculmesi sutun gittigi anlamina gelmiyor. Meme kendini terbiye ediyormus bebegin 1 kerede emdigi kadar uretiyormus sutu. Cok sasirmistim bende
Yenihayat Aynı şeyi 2.bebeğimde de yaşıyorum pozisyonuda değiştirdim yine de kanmadı çözüm bulamadım tek göğüsle büyütüyorum bebeğimi 😔
Sedaras Benim oğlumda solu almıyordu sütüm solda azalmaya başladı bende gece uyurken hep solu verdim süt olmasa da emdi ve zamanla solu da almaya başladı gündüzleride çok acıkınca önce solu veriyordum alıyordu pes etmeyin derin
Naz1905 Bizdede durum aynı 2 çocugumm ikisindede durum aynı tek meme sag almıyor biri büyük biri küçük meme gdiyoruz öle😂😂
Nazyavuzalp Minikpirincim ya dogrudur ama bariz kucuk ya sol gogsum dolu dolu :( bırde sag gogsumu emerken cok sinirli oluyor bebegım demekkı süt az gelıyor
Ezdefis Bende aynı derttenim sağı almıyo solu alıyo bende tek göğüsle doymaz die solu emzirip sağı sağıyorum 😂 tek göğüsle doyarmıki 🤔
Nscaslan34 Bizimde sadece sol emiyor sağ emmek istemiyor kafasını sağ tarafına yatırmaya alıştığı için bende aynı pozisyonda diğerini emdirmeye çalışıyorum tutması biraz zor oluyor ama aynı pozisyonda durduğu için alabiliyor tabi süt azaldı orda formül bulana kadar biri portakal bri mandalina kadar biri 😂😂
Sevcanahmet Benim oğlumda aynı şekildeydi 1 ay felan sag göğsümü emmedi zaten sonra sol Göğsümü de 1 2 hafta sonra bıraktı ne yaptıysam emmedi 4 aylıkken memeyi bıraktı