Zehratzgdr Arakadaşlar 20 günlük bebegim var sabahları sutum var ama akşamları nedense göğüsüm elastik gibi oluyor süt yok gibi , onun için mama veriyorum akşam 2 defa 40cc kadar sizde durumlar ne önerecek biseyiniz varmi?
KahramanAnne Zehratzgdr elastik gibi olması sütünüzün olmadığı anlamına gelmiyor . Genelde benim taş gibi olan göğsümden daha az süt çıkıyor yumaşacık olan göğsümden daha çok çıkıyor
Mina_momy Zehratzgdr canım öyle olduğu o anlama gelmiyor farkettiysen sertken gelen süt daha su kıvamlı rengi fln ona ön süt deniliyor ama yumuşayınca gelen süt bembeyaz koyu o bebeği doyuran süt öyle okumuştum o yüzden düşünme öyle süt o zaman da var
MasalsMommy Zehratzgdr Sabah süt olan göğüste akşam süt bitmez canım. Göğüslerinin yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmiyor. Bence bir gün sadece emzirmeyi dene bi
MeryemEslem Zehratzgdr emdikçe süt geliyo benim de öyle oluyo bi kaç kz çekince süt geliyo ve bol bol su iç
CemreKerem35 Zehratzgdr ben de 40 gün civarı sizin gibi yaptım gündüz sorun olmuyordu fakat akşam olduğunda artık göğüslerim boşalıyor süt kalmıyor gibi geliyordu . 2 aydan sonra diyim komple kestim bunu çünkü emzirmeyi düzene koymuştum belirli saat aralığında emziriyordum