Seboozeynoo 21 günlük bebeğim var. Kabızlık sorunu çekiyoruz ıkınmamıza rağmen tuvaletimizi yapamıyoruz. Bir öneriniz var mı?
Tubau Seboozeynoo benim de öyle. 1 haftaya kadar yapmaması normalmis. 3-5 günde bir yapıyor benimde. Poposuna zeytinyağı ile masaj yapıyorum, mamasına 1,2damla zeytinyağı koyuyorum bazen. Hemen yapmıyo tabi ama faydası oluyo yapıyo.
Mom0870 Seboozeynoo emziyorsanız kayısı gibi şeyler tüketin hoşaf yapın mamasını da değiştirebilirsiniz
Alparslaninannesi Seboozeynoo canım mamasına DOĞAL zeytinyağı bi çay kaşığı ekleyebilirsin hiç korkma yoğun bakım doktorumuz başka problemi olmayıp kilodan dolayı yatan bebeklere kilo alması icin zeytinyağı veriyoruz demişti zararı yok demişti
Seboozeynoo Alparslaninannesi günde bir öğün mamasına mı yapayım verdiğim her mamaya mı yapayım canım teşekkür ederim ☺️
Alparslaninannesi Seboozeynoo canım ben verdigim her mamaya yaptım ama tek öğünle başlamıştım baktım ise yaramadı ertesi gun artırdım doktor da dedi ki her 100 cc ye bir çay kaşığını geçmeyecek kadar verebilirsin