perikiziannesi Elimde lansinoh göğüs pompası var fakat sütüm sıktığımda geldiği halde pompaya 20-30 cc geliyor çekim gücüyle alakalı bir sıkı tı yaşayan var mı aranız da bu marka üründe Bi çözüm öneriniz var mı acaba
2bebelianne__ perikiziannesi bende aynı sorunu yaşadım canım fışkıran sütümü çekmedi üstüne birde göğüs ucum şişti yara oldu 2 ,3 gün ne bebeğimi emzirebildim nede pompayla sağabildim acıdan
Hifanuur perikiziannesi kuzum elektkli pompa göğüs dopdoluyken iyi çekim yapıyor normalken öyle bir sonuç vermiyor bendede 10 ml anca çıkarıyor ama bebegimin agzina verince sütler akiyor goruyorum fiskiriyor elimle sıkınca pompayi gogsun taş gibiyken kullan 🙏
Akinbebek perikiziannesi canımm benimki weewellin basta benmkide öyleydi. Ama ilk 5 dk 1. kademede çektiriyorumm süt iyicee geliyo sonraa sıraylaa arttırıyorumm kademeleri daha iyi sonuç veriyoo
TutuKelesh perikiziannesi benim de sütüm azaldı doktor mama takviyesine başlattı. Sol göğsümü zaten hiç almıyor, sıktığlmda bile az bir şey geliyor ama göğüs pompası alsam işe yararmı diye sordum size. O yüzden. Zaten pahalı, elim varmıyor almaya ama işe yarafmı bilmiyorum
perikiziannesi Akinbebek bende iki çeşit çekme şekli var onların da altı kademesi var ilk kademede ikisinde de hiç çekme yapmıyor ama
Akinbebek perikiziannesi anladım canım . Olsun sen sağmaya devam et az da çıksa . Eminim sağdıkça çoğalır
Misssimsek Ben bir göğsümü emzirirken aynı anda diğerini sagiyirum. Daha çok süt geliyor. Sanırım beyinle alakalı bir durum. Bebeklerimiz emerken süt daha kolay geliyor.
Minikpasam00 Bende de lansinoh çiftli var. Gündzleri meme reddi oluyor sağım yapıyorum sürekli sağın diyolar ama saat başı sagdigimda az, uzun süre sagmadgmda daha çok geliyor saat hesabı yaptığımda. Üstüne bide muhakkak elimle sıkıyorum makina tamamını almıyor.