Minikimmm Anneler bebeğim 11 aylık besikden duser diye yer yatağı yapdim orada uyuyor gece uyanıyor gözleri kapalı ağlar vaziyette ve emekleyerek bir yerlere gitme çabasında tutmasam gider yani kafasını vurur o yana bu yana böyle nir durum yaşadınız mı acaba
Nenvarkuzum Minikimmm Bebeğim 9 buçuk aylık bizdede var aynı durum bence uyku sersemi ne yapacaklarını bilmiyorlar 😂
Elif06 Minikimmm bebeğim 6 aylık iki haftadır öyle yanımda yatıyor yatağın kenarlarına yastık koyuyorum düşmesin diye gece boyu uyurken yer değiştiriyor sürekli
Mom107 Minikimmm yaşamazmıyım sırf bu yüzden montessori yatağına kapı yaptırmıştım şimdilerde yok denecek kadar az bitti gibi Bişiy ama 4-5 ay falan sürdü bazen uyuyakaldığımda yorgunluktan halının üzerinde uyurken buluyordum 🙄
Nenvarkuzum Minikimmm 😂 benimki daha yürümüyor onun için içim rahat odanın kapısına kadar gidiyor gece uyku sersemi yatağında onu arıyorum yer yatağında yatıyor genelde orda uyanmıyor zaten 😂
Minikimmm Nenvarkuzum benimki her yerde uyanıyor besikde uyansa sarkıyor yerde uyusa emekliyor napcami şaşırdım ya
Nenvarkuzum Minikimmm bizimkide aynı maalesef yatak odası küçük video kapıyı kapatıyorum çok uzağa gidemiyor Allahtan ☺️