tubbaaa Burcu_Yzc 8 aylıkken yaptırdım lokal yaptılar kaçıncı ayda sizinki ufaksa lokal yapılır sanırım hareketlenince anestezi alıyor bebekler durmadıklark için diye biliyorum
yigit57 Burcu_Yzc bizde de lokal oldu ama popodan fitille sakinleştirdiler. Zaten benim oğlum memede çok uyumayı sevdiği için memede uyuttum içeri öyle yolladım
Aysetalha minikoalam1 hayır sadece iğne vurulurken biraz ağladı o kadar sonra uyustu zaten hissetmedi bile. Uyusukluk gecince ağlamaya basladı ilk çiş yaparken zorlandı. Kısaca ilk gece biraz zor geciyor. Ertesi gune bisey kalmiyor. Zaten agrı kesici şurup veriyoruz krem suruyoruz derken cabuk iyilesiyor bebek cildi nede olsa 🤗
tubbaaa Burcu_Yzc lokal yapılır canm senin bebişe de biz 8 aylık yaptırdık her cocuk bir değil tabi bnmkini de canı kıymetli değil aşıda da bilmez maşallah o yüzden zorlanmadım hiç cabukta iyikeşti
kuralsiz Bizde 2 hafta önce yaptırdık. Lokal anestezi yapılıyor. 1 yaş altı genel anestezi olmuyormuş zaten. Ancak tavsiyem 3 aylıktan önce yapılması. Biz 5 ayın içindeydik herşeyin farkında olduğu için çok korkup ağladı. Fazla geciktirmemek lazımmış.
Aysetalha Burcu_Yzc normal aşı gubi düşün zayen ilk iğne vurulduktan sonra gerisi kolay oluyor uyusmaya baslıyor
Zeyneppp95 Bende 2 hafta önce yaptırdım bebeğim 2.5 aylıkken oldu lokal anestezi yapıyorlar. Anne babayida yanına alıyor doktor hatta ben piş piş yapa yapa uyuttum o işlem sırasında ilk geçe zor geçiyor sonra çok rahat