[silindi] Masterchefmom babam o kadar terler ki yatak döşek sırılsıklam ayva kaynatıp suyunu içmeye başladı çok şükür faydasını gördü hem terleme azaldı hemde kötü koku yok oldu Saraçoğlu tavsiye ediyor bi araştırın sizde isterseniz
Fatmako Masterchefmom ben de öyleyim ya özellikle koltuk altı ve göğüs altı, sütyen takmıyorum ve haliyle de emzirmeden dolayı sarktı acaba ondan mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi genel olarak da çok terliyorum anlamıyorum 🤷♀️
Tugcee2390 Masterchefmom Dahiliyeye gidiliyor diye biliyorum tiroide bakıyorlar kan testinde ona göre yönlendirirler sanırım
Yagmurliva Masterchefmom canım bende senin gibiyidim tiroit terleme yapıyomuş meğer istersen git bi doktora
Yenibebek_yenianne Masterchefmom Internete ne yazarsan yaz kanser çıkar zaten.😒 Yaşadığınız yerle alakalı olmasın ben de geçen sene aynısı olurdu habire uyanıp yastığı ceviriyordum bu sene hiç olmadı. Hemen korkutma kendini iç hastalıklarına al randevu arkadasim😘
MisSaLyaa Internetten arastirmayin kafayi yersiniz basim agriyor dye bakiyom kanser diyo kolum bacagim agriyo yaziyom kanser diyo yuh artik hic ic acici birsey yok
huzunkovankusu Masterchefmom Dahiliyeye gidin korkmayın tiroid bezlerinizle alakalı vs olabilir endoktrine yönlendirir muhtemelen ☺️
Muhammedd23 Masterchefmom hemen herswyede kanser yapıyorlar ya. Ben hiç duymadin terliyor Muş kansermis diye. Sıkmayın canınızı. İç hastalık karı ya da endokrinoloji varsa direk oraya gideceksiniz hormonel değerlere bakacaklar
Merve_yzr Masterchefmom Benim el ve ayaklarımda vardı canım klipsli ets ameliyatı oldum yıllar önceydi doktorum istanbulda dr bayram ali özuslu araştır istersen ben oldugumda sadece bu doktor yapıyordu simdi cogu doktor yapıyor klipsli ets diye araştırsan iyi olur canım
Fatmavrsn Masterchefmom bende aşırı terlerim cildiye ye gitmiştim hormanlara bakılmıştı normal bi sorun yok dedi ama benimki piskolojik bence