Rabia112 Kızlar 22 günlük bebeğim meme + mama şeklinde gidiyoruz ama sütüm az doymuyo meme reddi de var çabalıyorum ama çok etkili olmuyo.. siz kaç saatte bi mama ya da memr veriyosunuz ve kaç cc oluyo ??
Deletedmom265 Rabia112 mama 3-4 saat tok tutuyor meme 2 saat oma göre ayarla mama verirken 30 cc yapıyordum ağlamaya devam ederse biraz daha yapıyordum
Bebeklerm Rabia112 bebeğim 20 günlükken önce meme verip arkasından mama veriyordum 2 saatte bir bazen 3 oluyordu ama nadir
Damla29 Rabia112 bende 25 gün oldu doğum yapalı hem meme hemde mama veriyorum ilk emzirme yapıyorum nerden baksan bi memeyi 20 dk emiyor toplan 40 dk doymuyor 2 3 saat aralıkla da 60 cc mama veriyorum
Sefalarlahayat Rabia112 bende meme mama şeklinde gitmiştim ve 2 saatte bir önce yarım saat emziriyordum daha sonra 60 Cc mama yapıyordum
Sevdanurr Bebeklerm benimde bebegim 12gunluk bnde süt mama yapıyorum sütüm çok gelmedi o yüzden mama yida iki saatte bir veriyorumm 60cc
Ahimess Rabia112 bu bebekten bebeğe değişir benim kızım 4 aylık oldu ilk sefer 90 cc içiyorsa yarım saat sonra 60 cc daha veriyorum içmek istiyor tekrar. Normal 3 saatte bir veriliyor diyorlar ama siz Bebeğiniz ne zaman acıkırsa o zaman verin 😊
Ahimess Rabia112 uyandırmak zorundasınız uyurken bile kaşıkla vermeye çalışın sarılık evresini atlattınız mi?
Mltmdfn Rabia112 canım normalı senı emıyorsa 4 saate 1 mama ilerleyen zamanda doymadıgını acıktıgını hıssedersen 3 saate dusurebılırsın bence doktorumuz oyle soylemıstı benımde sutum azdı
Rabia112 Mltmdfn emiyo ama 10 15 dk sonra reddediyo çığlık atıyo istemiyo ama aranıyo da mamayı verince rahatlıyo
Mltmdfn Rabia112 cunku bıberondan şarıl şarıl geliyo canım oyuzden memeyi cekerken ağızları yoruluyor bızımki oyleydı mama icmek kolaylarına geliyor